Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jooj, vidi mu govedje glave.... ili se on to samo tako ceslja
Denis Efendic ili ZOOM66 www.denkastudio.com zoom66.blogger.ba www.sarajevo-x.com ovo su stranice koje ja posjedujem.. samo da se zna :D ove grupe po facebook-u za podrsku d2 su smjesne, metilji mali i da znate, djaba se zalite braci Simic, mogu me za kitu povuci
@PIPO Pipo dušo, od sinoć u 19.3o do jutros u 10.4o nisi mogao smisliti ništa novo nego ponavljaš nebuloznu pjesmicu? Očekujem da ćeš za svoje genijalno pjesničko djelo uskoro napisati i note, da ćeš to otpjevati i snimiti i eto hita i glavne nagrade \"MAHALA 2oo9\".
kako su i ovi pravoslavci ćurke ne kontaju stvari kamiondžija je prodao državnu imovinu kupio kuću na Dedinju a ostatak ostavio u grčku banku da se nađe za crnih dana i onda postoji tu kvaka mora će u ćuzu ako se imovina upiše na državu jer kako će prodati nešto što nije njegovo razumete li pravoslavci i niste vi nikakvi srbi jer ima vas koji nikad u životi nije ni vidio srbiju a kamoli da je bio u njoj.
za ovog krmka na slici: sjedi srbin sa tri prsta cudna li je ova vrsta nebeska mu dusa pusta osta mrtva srbska gusta! BOSNA4EVER!
@pipo! Resio da promeni stil! Nije vise bogumil!...Sad mu sunce uz polumesec sija,a gusi ga besna histerija!... Odbacuje Kulina Bana,za novog brata uzima Talibana!...Dal ce biti radosti,hoce li pra pra pra dijeda da oprosti!...
halo, što se palite na izjave ove volovske glave?moćan je koliko, njegov izmet. nula bodova
Pa kad ti je sumska neupitna sto se ponavljas svaki dan da je neupitna. Kad je meni nesto ziher ja se ne zamaram, tako je zdrao`. A sto se tice drzavne imovine ,e pa dobices hashima za uho..
Ovaj uporno o nekakvoj raspodjeli imovine za koju zna da se nikad nece desit.
@ Pipo stihoklepac Nasta nekad od Srbina, od Hrvata, u Turčinu traži brata, u Alahu svoga tvorca, arapinu sad suborca. Porijekla svog se stidi, a \"dušmane\" svuda vidi. Dušmanin si ti sam sebi, i lijepo sam se ....
To Patrioti to! http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=31538 Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
isto vukodlak... jel koristi droge sta je ovo sa budale....tip nije sav svoj... daj maknite ovu ludjacku sliku......
@pipo 4ever ti mamicu na kardan.
za ovog krmka na slici: sjedi srbin sa tri prsta cudna li je ova vrsta nebeska mu dusa pusta osta mrtva srbska gusta! BOSNA4EVER!
E, ova prica treba da ide ispod teme: Rasni psi postaju sve \'gluplji\'