Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvaljo zvaljavi naprimo po kriteriju podobnosti nepismenjaka iz SDA i SBiH sve za ruku ih nadovodio i uhljebio na drzavne jasle bez valjanih kriterija i sada covjek koji ukazuje na te nepravilnosti i prijavljuje je kriv. Dok se god u BiH kriterij podobnosti stavlja iznad strucnosti nema ovdje ni boljeg zivota niti ce mladi iobrazovani koji truhnu po biroima ovu zemlju osjecati svojom. Nisu ni svjesni da prave ogromnu stetu drzavi ovakvi kao Causevic i da su oni rak ovog sistema.
HVALA ŠEFKIJA
o mesarima i tokarima pitaj Čauševića ,on ih je primao i postavljao, pitaj sto su zavrsili ovi koji su danas dosli pred tužiteljstvo i sto su davali izjave....
Zašto uvijek poistovjećuješ UINO sa sobom, pa nije ti to privatna firma ili mozda mislis da jeste??? Odgovori na optuzbe i nemoj sazivati kolegije ako nisi kriv, zasto ti treba podrska rukovoditelja, pa Osmić je sam sa porodicom došao u sud.ČESTITAM OSMIĆU, PUNA PODRŠKA , BRAVO SVAKA ČAST. Dok je izlazio čekali su ga pripravnici koji kazu u kamere da im je danas zadnji dan pripravničkog staža i da im radi ovoga poteza sindikata direktor neće produziti ugovore?? koliko je poznato gdje se to odmah svim pripravnicima produzuju ugovori o radu ???da li je to po zakonu?? mego objasni kako si nezakonito sebi dao stimulaciju 4000 KM, kako primas platu 5000 KM, kako je po zakonu odvojeni život 400 KM a ti sebi odredio 1000 KM, kako si upošljavao ljude bez natječaja, kako si premještao ljude samo ako počnu misliti svojom glavom ili raditi po savjesti i zakonu a ne kako im ti kazes, sta je sa otpušteniim radnicima, kako primaš 5000 Km a nisi direktor već godinu i po. ......
Zašto ovom gosp. Osmiću smetaju mladi fakultetski obrazovani ljudi koji su došli u instituciju BiH, a nisu mu smetali razni mesari i tesari zaposleni prije toga!!!