Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja hasan voliti bosna Peopl u bosna very goood oni nama dati food police croatia very bad oni nas udarati po glava i reci batrag u bosna i pustati dog pas na my friends i me. Ja volit bosna ja ostat living u bosna ja reci my family u pakistan da dode zivit living u bosna tu dobro very good
Ovaj neće ništa uraditi. Bakir mu je rekao da razvlači, šupljira i pokuša izvući neke pare od EU. Na terenu se neće ništa promijeniti, a to znači da će ih na ulicama Sarajeva biti sve više. U Krajini će pući tikva jer je tamo narod na ivici strpljenja. Jedini ispravan metod je identifikacija i deportacija. To je ujedno i jedini zakoniti postupak. Trenutno se dešava pravni haos jer migranti hodaju bez dokumenata, prose, pale, napadaju. Bošnjaci kao žrtve moraju da trpe teror.
Dodatna pomoc za osiguranje granice prema Hrvatskoj.
Samo 2 rijesenja: prebaciti ih u EU ili nazad odakle su dosli. Treca opcija, naseliti u Hotele na Ilidzi kao i u Arapske vile i naselja oko Sarajeva, a usput neka ih SDA i Kavazovic paze i pomazu.
Blago vama vi uzimate lovu a oni daju samo da ih držite ovde a narod ih hrani po semaforima i pred tržnim centrima
U Vogoscu naseliti sve migrante