Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Berin babo💉💉💉🤣🤣🤣
Predano će raditi da Krajina bude deponija ovih klošara koji ugrožavaju našu sigurnost, kakav je odgovor za deportaciju ilegalaca da to ne zna da su to detalji, to moraš znati i to je jedini prioritet
bravo ministre ..popakovat ove kriminalce zvane migranti i poslati kucama..postali su problem br1 u BiH
EyvaAllah Comadante 🇧🇦 Da upoznam citatelje klix vijesti da je cetvorka (SDP, nip, ns-a i nb) preko jednog vrbovanog sudije pokrenula sudski postupak protiv legendarnog Semira Efendica, nacelnika novog grada. Znaju da pada svaki njihov kandidat pored Efendica, zato mu prave ligure.
a je li....neko je za to vec primio lovu......pa kako ces to rijesiti ??
Selmo je covjek od rijeci !!!! 💪💪
IZNAD GRADACCA BIJELE KULE, ISTOVARATI MIGRANTE I PUSTATI IH U GENOCID. PA NEKA ONDA UVOZE MIGRANTE IZ SRBIJE, KAD MU MIGRANT BUDE HODAO PO BAKINCIMA.