Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo na teren.... do hotela Park da jedemo hahahha
HHAHAHAHAHAHA!!!! OVO JE JAK VIC DANAS!!!! NE MOGU DA VJERUJEM!!! PUSTILI U ZEMLJI DA UDJE 30 000 MIGRANATA BEZ DOKUMENATA!!! I SAD ZASUKALI RUKAVE!!! HAHHAHAHAA!!!!! NA VRIJEME!!!! AFERIM!!!! PAMETI!!!! BOSNJACKA I BOSANSKA!!!
Čuj budale da će se donešene mjere osjetiti nakon tri godine. Hehehe... Kreten.
samo zid na Drini ce nas spasiti, krenulu je pola Azije ovamo - ili minirajte granicu
Selmo po starom, kao kad je bio u Ministarstvu odbrane. Sve analizira, spremi nastup, elokventan, svi oduševljeni...prespava 4 godine. Ovdje će samo manje spavati.
Krizom se upravlja u Zvorniku i Bijeljini gdje najvise migranti ulaze iz Srbije. Ne moze se upravljati na drugom kraju drzave, Bihacu i V.Kladusi.
Nema tu price. Sve u jedan tor, a onda u matične zemlje. Kome se ne svidja, neka ga u to istom toru.
Sve je to prazna prica sve dok Dodik zabranjiva zastitu granice sa Srbijom, njemu ide u prilog da se Srbija rastereti a da se FBiH ugrozi, kao i njeni gradjani.
I ostat ce na tome da su imali plan...hahahaha
Gledajte soludo ih je pusti po gradovima da lunjaju,of hrtvatske I'm nema koristi niko nemoze proci. Ako ih ove sda poglavice ko fol cuvaj,nek I'm omoguce da rade,nek dobiju drzavljanstvo,kojeg kurca on moze od maramica I od kriminala?!
sta je ovo. nema botova, (podguznih ispljuvaka), da malo komentarisu? valjda jos nisu dobili instrukcije iz centrale sta da pisu.
a zaštp kod Dodika nema migranata???
Nista od toga prazna prica jel Fahro mislio da rijesi pa je morao ici sa pozicije, ne pase to Bakiru Sefiku i ostaloj bagri ovo je za njih raj pare stizu sa svi strana oni samo sebi grabe
Selmo, ba, povedi i ljutog keyboard warriora Rambeta sa sobom.
JESU LI TI LJUDI ( migranti) OPASNOST ZA JAVNI RED I MIR U BOSNI I HERCEGOVINI??? Ako nisu, smjestite ih kako treba po medjunarodnim normama smjestaja! AKO JESU, specijalne jedinice na noge u svim kantonima po 50% i iz federanih specijalaca jos 50% i posaljite u goruce kantone ( a ne da cesete m..a i privodite sitne kriminalce). Oni koji ne postuju javni red i mir , napravite zatvor,a ako treba i logor i nek tamo ispoljavaju svoje frustracije, ako vec niste u stanju da ih posaljete kucama.
Ima li kraja farsama ? Manifestacija inkompetentnosti, zrelosti na predškolskom nivou i "efikasnosti" na kojoj bi pozavidjeli i Mossad i MI6 Čuj 100 mjera!!!! Haloooo, budite se i molite Boga da se ne dogodi NAROD!
Jel neko zna, mozda cuo ili kojim slucajem vidio da je semsudin dedic ikad ista rjesio. Uhljeb se godinama vuce uvijek je u vrhu,bio godinama premijer kantona sa samo jednom vjestinom a to je klimanje glave sarajevu. Krajina od kad je postala nije imala vecih izdajnika od sda. (sva mala slova namjerno su napisana)