Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nestao, samo ga nema.
Ovaj nije jos u zatvoru? Ah ja drzave...RXTSZ
Ja sam samo \'malo\' lud
Koliko je PODVALA do danas napravila Ana Trisic-Babic...!!! Ova o nestalom eksplozivu je jedna od njih...!!! Genocidas Radmanovic je samo po njenom nalogu i savjetu vodio istragu...!!! Nek se ZNA...!!!
Ona je takodje bila na turneji fasiste dodika u USA.....lobirala za genocidni CETTNITET tvorevinu...!!! CETTNIK Ana Trisic Babic odlucuje od sudbini BiH-e...!!! Nju je hinja spiric postavio...!!!
Ana Trisic-Babic je cettnik i pokusala je par puta skloniti s funcije Ministra Alkalaja, a pokusala je takodje uzeti fotelju Ministra Vanjskih poslova u formiranju nove vlade BiH-e...!!!
KO TO LAGI, KO TO LAGI?
A koliko je oruzja ABIH-e Ana Trisic-Babic takodje zakopala po genocidnoj tvorevini, Bosnjo ko uvijek naivan, slijep i glup.!
Čuvaj se...vidiš da su na vlasti ovi što šalju u Guantanamo
Ana Trisic- Babic zamjenica Ministra Vanjskih poslova i Direktor Tima ulaska BiH-e u NATO je prodavala dvije godine oruzje Armije BiH-e preko Crne Gore sa ratnim zlocincem Jovanovicem koji je glavni MUPRS-a........ Hade malo o tome novinari.!