Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fale pare , tetka iz diaspore smanjila pošiljke.Nema plate za uhljebe .
Stoka iz Srebrenika brčacima u ratu prodavali desetero jaja za zlatni prsten ili jedno jaje 10 maraka. Komšiji mom uzeli auto za vreću brašna,djecu da prehrani. Bogatili se na koži nesretnih dok su ih ti isti brčaci branili jer da su pustili linije u Brčkom ta selendra bi pala za 10 minuta..
tetka bi trebala dati uslov, ako glasas za vlast nema eurica
A sexy turisti mogu palit po drzavi i bez papira hodati.
dvojno drzabljanstvo je moguce samo sa par drzava. za ostala drzavljanstva se moras odreci bosanskog, logicno da nemaju pasos
Ovaj "Mujo s onog svijeta" je Klasična isfrustrirana mostarska ku**. Pretpostavljam da se zove Mili, Dragi, (možda i Ale Behram) ili slično. Propala mu Yuga a on neostvaren, bez privilegija koje je nekad kao komunjara imao, sad živi od minimalne penzije i od mržnje prema bošnjacima, SDA, onima koji nisu rođeni kao on "200 metara od Starog mosta"... Paćenik.
Zato prema Cikotiću migrantima ne treba ništa.... a nas neka kažnjavaju.
Ima nas jos sa istim pitanjem!!!!
Evo ja taman stigao iz Hrvatske nitko ništa ne pita i nema nikakvih kazni,pokažeš osobnu i prođeš
Sreca pa je većina graničnih ptijelaza u RS-u i HB tao da to nitko ne j.ebe.
Ovo je sexy ideja
Nek' uzmu svakom migrantu isto tako 500€ svaki puta kad ga ulove u BiH i eto ga.
Posto "trgovina" maramicama nije donijela ocekivani priliv eura u sexi budjet, idemo ispoljavati frustraciju po dijaspori. Kada migrantska sexi stoka,marva,gamad,ubice,kriminalci,lopovi,silledjije,ljudski sljam i najveci odpad nase civilizacije radi sto hoce i kada hoce, ulazi u BiH,izlaze iz BiH,pljacka,otima,maltretira,pali kuce itd itd Sto cini nas dragi ministar Sexiselmo i svita slicnih opredjeljenja da zastiti gradjane od ovih hordi?
Svaka čast ministre kao pripadnik konstitutivnog naroda ja posta stranac u svojoj zemlji jer nemam BiH putovnicu, a jeli to znači da osobe sa dvojnim državljanstvom mogu i trebaju putovati sa dvije putovnice i tko ima pravo građanima BiH koji žive i rade u inozemstvu i imaju domovnicu zemlje gdje živi, reći da nisu državljani BiH ako imaju državljanstvo BiH. Pa recite im da nemaju pravo ni glasati jer po toj vašoj logici mnogi gube pravo glasa jer se tretiraju kao stranci.
Ma ne pizdite je bite se vi i vaša bosna jeste nekome potrebni
A lična karta je bila važeci dokument prije 3 mjeseca,pri prelasku granice,a danas NIJE ?? Cikoticu nije ova država tvoja privatna prcija!!! Radije ce ljudi dati 200 km za PCR test,nego mafijaško-uhljebskoj stranačkoj eliti,koja nema ni osnovnu školu
i treba ovako, hoces da budes drzavljanin BH a nemas pasosa. Sto ne budes drzavljanin neke druge zemlje pa ne izvadis pasos doticne. Sta god se uradi s BH strane odmah neke kritike, a svabo kad bi mu reko da u vodu skace nebi se protivio samo bi poklopio usima i rekoa mora se zakon postovat, a kad je u Bosni nesto odmah se na noz doceka
Ne znam zašto ovo politiziraju, u državu se ulazi sa pasosem i otkud zna granicni policajac da li taj neko pored svedskog ima bosanski pasos ako ga ne pokaže?
Trebali su prvo uvesti zabranjeno glasanje za dijasporu bez posjedovanja pasosa! Da prijave za izbore van BiH budu valide samo uz pasos, a ne samo licna karta... ovo je za mene toliko smijesno!
Ne trebamo imati