Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politicari u Bosni i Hercegovini serviraju Svecki sto uzma sta ko hoce i kakomu odgovara.
lov u mutnom
KAko ba preuranjeni, dosad bi SAD sa 350 miliona stanovnika zvaršila izbore a VAMA PREURANJENO ?? Imate milion PREBROJANIH GLASOVA, izjavu da imate registrovanih 3,2 Miliona i služben i izvještaj DA SU IZBORI REGULARNI JER JE IZAŠLO 53% posto registrovanih. AKo je kod vas milion na tri miliona 50% o čemu drugom bi vi JOŠ KAO PRIČALI ? Poništiti kompletne izbore jer su ovo očito bili parlamnetarni a i izborne prevare tog ranga !
Sve su vidljiviji obrisi fildžan države, kao posljedica politike pokreta koji je srušio Republiku BiH i vodi Muslimanski narod u nestanak.
preuranjena politička ejakulacija
Jedno je sigurno,nece biti ponovljenih izbora u Stocu,bar ne na svim birackim mjestima,jer tada bi HDZ bio opozicija.Pitanje je samo kako ce ga Zuto Pseto primiti od Covica:s'lojem ili na suho?
@ultimativan1988 Yebo te on u pakas hajte u Holandiju pa se vjencajte..
naravno....nek se slegne sve koju godinu pa onda :)