Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da pojasnimo svekolikom građanstvu izbornu Rubikovu kocku ... SDA zna da će izgubiti izbore, u cilju spriječavanja takvog raspleta događaja u pomoć je pozvala svoje koalicione partnere SNSD i HDZ da u njihovo ime blokiraju održavanje izbora. SNSDu i HDZu je svejedno svakako će dobiti glasova kao i na prošlim ako ne i više, SDA neće. Zauzvrat, sve što može daje Miloradu i Draganu, samo da bi ovi odložili izbore.
Gospodine @gooUser1589158311 selam. Griješite, Bošnjaci su tek sad istinski postali nacionalno osviješteni jer su smogli snage da se obračunaju sa zlikovcima iz sopstvenih redova. Ti zlikovci se imenom i prezimenom zovu SDA. Također griješite i u svojoj izjavi oko nove Jugoslavije. To niko ne priziva pa tako ni mi , osviješteni Bošnjaci.
Radi se o njihovim guzicama, znači da će to oni preko noći sve potpisati. Što smo vraćeni 300 godina unazad ništa nikome... Nebitno je to, bitno je da oni ostanu na funkcijama i da im mora leći plata, kad ni jedan radnik ne bi dobio platu.
sve sto se sda, hdz i snsd vise koprcaju, vise ce izgubit na izborima.
Zamisli izbori i ne pocnu a njima nestane 10 tona glasackih listova he he
CIK im je dao mandat i sada lafo nemaju mehanizme za oduzimanje mandata onima koji krse ustav i zakon drzave? Samo odgadjajte izbore narod ceka da izadje i malo vam se madre nahebe, nahorali su dobrano
Elektronsko glasanje !!! ovi papirići su ofirni i štima se maksimalno.. ovi što broje glasove mogu dobar listić pretvoriti u nevažeći i tako manipulišu brojevima..
Zasto cik ne ujedini da izbori svi budu od jednom, svake cetri, a ne svake dvije godine neki izboru? Sve od jednom da se uradi, a ne... Pare, novci, pljacke, talovi, masne plate... Ko da smo Svica
Ima li ista na teku
Ahahaa Cuj angazirati dodatno osoblje a vi ce te glumiti da nesto radite
PROTESTI!!!
sto da mi finansiramo vase izbore.....narod je vise umoran od izbora i troskova.....nadjite sebi donatore
izbori svako 2 godine para laka hihi
ja mislim da ovakvo kakvo je sad stanje u BIH ne mogu srediti ni izbori ni protesti ni bilo koje cudo. Ovo je toliko dubok proces unistavanja drzave koji datira od 95 i u tom slucaju nemoguce je napraviti nista novo. Sjetite se samo izbora 2018 glasacki listic za Sefika Dzaferovica znaci jedan papir je imao 53 glasa za njeg jel shvatate to i mi sad ovdje nesto pricamo o izborima,opoziciji,protestima ma dajte molim vas mi mozemo samo pisati, a oni ce i dalje raditi kao posljednih 25 godina.
U zadnje vrijeme se nešto jako palim na žene koje nose maske. Pogledajte ovu fotku, zar nije seksi? Ova pandemija je u meni probudila neki čudan fetiš.
piši propalo hanuma.....
Nema više vremena za bilo šta...... 45:38.....