Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala bezveze što dijaspora glasa na lokalnim izborima...Onaj iz Minhena da glasa za Čitluk. A najgore što je veliki dio dijaspore za SDA
@AntiBHvirus Dijaspora ima pravo da glasa jer su drzavljani bosne i hercegovine imaju oravo isto kao oni sto zive u bih..
kako sad to sa SDA? zar nisu svi do sad otišli i ostali otići zbog sda i Bakira? de jednom dogovorte se,ako vec bjeze zbog njih,kakva je logika da za njih glasaju?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dijasporac...... Na žalost ima pravo ali ne bi trebali imati, nema logike jer nemate pojma ni o čemu ovde niti ste u procipu državljani osim na papiru jer vam tamo nedaju državljanstvo inače bi se odrekli BiH sutra
@gooUser1587251131 Nisi u pravu. Realno dok god ima nas pasos moye glasat pa da se nalazi na marsu. Tako je kako je.
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. U mjenjacnicama se iscekuje pocetkom 2021. Provjerite sve informacije u nasem chatu u app. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
ja bih uveo zakon ko se nalazi u drzavi moze glasati diaspora ne i tacka,previse je tu malverzacija
Pa upravo iz tih razloga je nešto preko tri miliona birača a BH ima toliko stanovnika a ne može bit da su svi punoljetni
A radi se uglavnom o pokojnicima
Izmišljene adrese na kojima ti neki glasaci ne stanuju niti su stanovali
ovaj cik je sprdnja
Kao i mi koji posmatramo kako nas decenijama farbaju za izbore! NA SLEDEĆE NE IZLAZIM BEZ ELEKTONSKOG GLASANJA!
Ovo su općinski izbori i dijaspora tu nema šta tražiti. Na onim parlametarnim i predsjedničkim da ali na ovim stvarno nema smisla da glasaju
Prijavio se uredno. CIK poslao na pogrešnu adresu. Pošta vraćena. Nikom ništa naravno. Čak su bili toliko drski da su me napali kako nisam provjerio svoju adresu kada su objavili, a naravno da se nigdje nije vidjela puna adresa. Provjerio prijavu, njihova greška. Imam još par slučajeva gdje jedno u kući dobilo a drugo nije itd.
19Dijasporac75 vidi se koliko si pismen da ime svoje zemlje pišeš poćetnim malim slovom.
@sakeekas piše se poČetnim a ne poĆetnim ....pametnjakoviću 😁
@sakeekas A ti nemas domet da skontas moj komentar
Krmak Stevandić je drzao posiljke namjerno u postama, ako to nije za robije ne znam sta je
@Tramp88 pošta ide sa Sarajevo, ne za BL i RS! Ne ide preko Banjaluke pošta za Sarajevo!
CIK je namjerno odredio rok od 10 danaod dana izbora za prijem pismenih posiljiki iz inostranstva, i time su sprijecili hiljade ljudi iz dijaspore da ostvare svoje biracko pravo, jer su znali i za cinjenicu da su mnogima u dijasporu kasno dostavljeni glasacki listici. Nije moguce da njih 7- pametnjakovica nisu znali da je vazdusni saobracaj u Evropi i USA sada veoma smanjen. Zasto u takvoj situaciji ovaj rok nisu odredili do najmanje 01.12.2020. god.
Ja sam zahtijevao tamo u Augustu da mi posalju listic, poslao sve papire ali mi nikad nisu poslali. Ja živim u Americi.