Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sto je predao 100% je Konstantin Savić 😂😂😂😂
Garant je taj jedan naš samo kandidirajući Komšić.
-- Rok za podnošenje prijava za ovjeru učešća na izborima za političke stranke kao i potencijalne nezavisne kandidate ističe 25. maja u 16 sati, saopćeno je iz Centralne izborne komisije BiH. Kako SDA odlučuje o kandidatima za Predsjednika Bih tek 26 maja moraće prijaviti bar 2 kandidata i onda glasanje neće moći biti tajno kako su tražili Izetbegovići ! U JEDINSTVU JE SNOOGA. Onda će Penis morati sam povući svoju kandidaturu prije 26 maja. . Ahahahah
ZAto PEnis noliko plaće JAVNO :)
Sta li ce se tona papira naci u oktobru negdje tamo na nekoj livadi.. ? 😂
Gledajući razne tv emisije, video priloge sa net-a, kao i u razgovoru sa ljudima različitih zanimanja i profila, primjetio sam da je sasvim malo onih koji pričaju tipičnim sarajevskim akcentom. Izgleda da su migracije stanovništva u mnogome doprinjele da se danas u Sarajevu, nažalost, priča nekim drugim akcentom, a koji ne mogu da povežem ni sa jednom regijom, gradom ili selom u BiH.
V HAYAT sa voditeljima tipa Fikreta Hodžića, Amara Švrakića, kao i Mirze Vranj su dobar primjer takvog akcenta, baš kao i većina mlađe populacije. :sad: Uporedite njihovu priču sa, npr. pričom Čole, Elvisa, Zenita, Sule, Šibera, Brege, Đure, Loše, Zije, Žere, Zlaje... i sve će Vam se samo reći.
@JATAGANJAC Baš, Sarajliju u Sarajevu je najteže nać
PRIKAŽI ODGOVORE (1)