Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako CIK kaže da je nezakonito sazvana, onda je tako. Ako nije tako onda treba UKINUT CIK, jer očigledno nije potreban. U suprotnom ko će iz RS više ikad poštovat CIK, oni to čekaju. Možda trebaju funkciju CIK-a preuzte ovi matematičari, koji tvrde da je 1/3 od 17 = 5. jer ih za ovo otkriće svakako čeka Nobelova.
hajde, balonja bubuljičavi, odmori malo... idi nešto oderi, pa knjigu i uči... mada sumnjam da ćeš šta naučiti, s obzirom na prazninu u glavi...hahahahahahahah
Budimir, (A)lijanovići i ostali su obično po.tu.ri.čko smeće koji su radije utzabrali uvlačenje u vaše pedu nego odlazak u zatvor, no, čeka ih redaljka u KPZ Zenica, i njih i ostalu reketaško-mesarsko-crnokošuljašku fashističku bagru.
Živko Budimir, Lijanovići itd. kao fol nisu legitimni predstavnici hrvatskog naroda a Džerard Selman jest legitiman Bošnjak u vladi Džombića. Koji nonsensi i dvostruki aršini
Da, treba jedan kanton pod kontrolom HDZ-a opstrirati i da cijela Federacija bude blokirana u nedogled. Valjda bi CIK trebao ovjeriti kandidate iz onih skupstina u kojima su izabrani.