Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako da bi narod sam bez desnicarskih blokova u sva 4 nacionalna korpusa(bosnjaci,srbi,hrvati i bosanci razlicitih vjeroispovjesti-gradjani) trebali odluciti kako ostvariti pravo na zivot bez tlacitelja i dati glas reformama gdje bi covjek bio u fokusu paznje
Popis iz 1991 dao bi nadu necemu i ostavio anex 7 da se sprovede kad tad dok popis 2013 legalizuje trecu izbornu jedinicu. Koje zlo prihvatiti? Za Evropu bila bi to federalizacija BiH koja vodi u stvaranje novog pojasa gaze na 23% teritorije i jednom nesamoodrzivom etnicki sterilnom sredinom i dvije koje teze pripajanju maticama
to ti 23 posto osnjacima jeli
CIK ima samo dva načina razriješiti trenutnu krizu vezanu za popunu Doma naroda P FBiH. Prvi način, dosadašnji, je osporen pred Ustavnim sudom BiH, pa ne vjerujem da će CIK ići protiv odluke Ustavnog suda. Drugi način je primjena Popisa iz 2013. godine, gdje neće biti zastupnika iz BPK jer tamo Hrvata uopće nema. Naravno, nema ih dovoljno ni u USK i KS da bi dali delegata. Što znači da će konačno Hrvate predstavljati legitimni Hrvati.
desilise tako bih se raspada,i imacete muslimansku drzavu u evropi sretno,
Ova korupcija se izdigla iznad ustavnog suda i naroda, zapravo ova korupcija bira, birali su recimo oni u Stolcu. A znate kakav im je etnicki sastav u odnosu na etnicki sastav BiH? Etnicki sastav CIK-a 2/7 ili 30% SNSD 3/7 ili 40% HDZ 2/7 ili 30% SDA Etnicki sastav stanovnika BiH Bosnjani 57% Vlasi 29% Katolici 11% Ostali 3%
CIK sutra odlučuje o raspodjeli mandata u Domu naroda Parlamenta FBiH? ------------------------------------------ Sta ovo znaci? Znaci da 5/7 clanova HDZ/SNSD-a sutra biraju vlast u FBIH? Kako se to moze prihvatiti i kako to moze biti ustavno da SNSD iz genocida bira u FBIH vlast? Moze pored SDA/SBB/SDP/DF/NS sve anomalije, pa i ova.
Treba da se Bosanci probude. Ali kad smo budni imali smo susjedne drzave, a budimo se. Krenulo je.... sva zahvala susjedima koji bude Bosanski nacionalni identitet. Stari Evropski ratnici i narod su bili spavali. Krece. Mislim da nece niti jedan jedini tzv srbin niti hrvat ostati ovaj put. A mi cemo imat onu religiju koju nam padne na pamet, nema tog pape koji to moze promjeniti, niti je mogao ikad, pored svih pokusaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 smijehdosuza.com/zanimljivosti/31-smijesna-slika-slikana-samo-sekund-prije-ogromne-katastrofe/ 😲😨😱😜👆👆🏻
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 smijehdosuza.com/zanimljivosti/31-smijesna-slika-slikana-samo-sekund-prije-ogromne-katastrofe/ 😲😨😱😜👆👆🏻
CIK trebala bi raspravljati o raspodjeli mandata u Domu naroda Parlamenta FBiH ------------------------------------ CIK ODLUCUJE O MANDATIMA, TITO TE GREBO, PA TAJ CIK, TA SKUPINA GOFANA FASISTICKIH KOJIMA KOMANDUJE SKUPINA MANJINSKIH APARTHEID FASISTICKIH SIMPATIZERA ZLOCINACA KOJA CAK NIJE NI PROCENTUALNO PROCENTUALNI PRESLIK BIH POPULACIJE, A NE NAROD, FUJ. ZNATE STA JE OD SVEGA TOGA NAJGORE, STO VECINSKI NAROD TO PRIHVATA DA IM MANJINSKI FASISTI ODLUCUJU STA I KAKO, SRAMOTNO SDA.
PA STA JE TO U BIH, NE DEMO(S)-KRATIJA , NEGO CIK(O)KRATIJA U KOJOJ ODLUCUJU FASISTI APARTHEDLIJE, SIMPATIZERI ZLOCINACA I GENOCIDA DODIK I COVIC? MENE SAMO ZANIMA JEDNA STVAR, BOSNJANI UPLACUJU OKO 70% SVIH PLACENIH POREZA U BOSNI I NJIHOVI NAZOVI PREDSTAVNICI PRISTAJU DA DAJU TOLIKO U BUDZETE BIH, A NA KRAJU ODLUCUJU MANJINSKI FASISTI?
CIK TREBA DA POSMATRA REGULARNOST IZBORA, A NE DA ONI ODLUCUJU. AKO NEKO TREBA DA ODLUCUJE, ONDA JE TO SUD I TO SUD KOJI CE ODRAZAVATI PROCENTUALNI PRESLIK ETNICKOG SASTAVA BIH POPULACIJE, A NE DA NAM VAZI APARTHEID SISTEM GDJE CE MANJINA ODLUCIVATI I NAMETATI SVOJU VOLJU VECINI, APSOLUTNOJ VECINI.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li iko drugi da radi u cik-u osim ovih glavonja na slici koji ustvari ništa nerade već 20 godina ili koliko već.....?
Mada volim ovu blokadu od nasih susjeda lopovskog karaktera, jer budi nacionalni identitet bosnjaka/bosanaca, alisto je naj bolje u svemu ovome je da moderna tehnologija detaljno zapisuje sve to, pa nek kamata raste :)
Ne mogu oni ništa. Nema zakona,nema implementacije.