Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze bitnije mu sarajlije i njihov budzet od ostalog naroda..to se na kraju krajeva i vidi..
Izvini, bitniji su mu oni koji glasaju za njega a ne Sarajlije, jer on je i doveo ovdje ljude (iz svih krajeva BiH) koji su mu podobdni i koji su još od 1996. godine brojačno nadmoćniji od Sarajlija i koji odlučuju izbore.Preko 90% zaposlenih u javnom sektoru nije iz Sarajeva, dok je 95% onih na biroima za zapošljavanje Sarajlija. Ja bih volio da nisam u pravu, ali na žalost jesam.Dođi i uvjeri se sam.
Budžet Općine Centar za ovu godinu iznosi 47,8 miliona KM!!!!!! Jel vam sad jasno zašto je ova općina 10 puta važnija od ostalih?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako Bošnjaci ne vide,da oni održavaju Dodika na vlasti,namestili mu referendum sedan dan pre izbora,kako je se 9.janura slavio prošlih godina,zašto se tada Bakir nije javljao,ni sami bošnjaci ne znaju šta žele,hoće jedinstvenu državu a stalno pljuju po rs,koja je sastavni deo bih,treba da puste na miru dodika,treba da se okrenu svojim centrima,sarajevu ,tuzli,zenici,bošnjaci će sami doprineti odvajanju rs,svojom glupom politikom.
Džaba im pričaš, čuju ali ne žele da čuju. Tvrdoglavo teraju istu priču a na kraju će im se samima obiti o glavu.
Sve mi je jasno ali da narod glasa za osudjenog zlocinca je vrh vrhova i najbolja slika kakav narod zivi u BiH i koliko zasluzuje.
pa sta, do sada je narod glasao za neosudjene zlocince, ali polako... ;-)
@sunshine3 velika razlika je izmedju osumnjecenog, neosudjenog i ounopravno osudjenog. Nismo babe alapace
Kako Konstantin zavrsi?
osvojio je 3 % glasova, negdje oko 500 glasova
Znaci nista.
Citam ,citam i citam ove komentare i znate sta sam zakljucio na kraju.
i ja isto! ;-)
Budžet Općine Centar za ovu godinu iznosi 47,8 miliona KM!!!!!! Jel vam sad jasno zašto je ova općina 10 puta važnija od ostalih?
Cuj Fikret Abdic...Nadam se da ce vas sljedeci puta poklat sve do jednog...sve vas koji ste glasali za ovog govnara! Fakat niste nista drugo ni zasluzili...Je.o vam fikret mater svima koji ste glasali za nj
jok, trebalo je da glasaju za sda ili sdp...
@sunshine3 Znas li ti koliko je ljudi proslo kroz fikretove logore? Fakat,jebo ti fikret sve po spisku..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ADMINISTRATORU: NA SVIM ČLANCIMA unazad 20 minuta od ovoh momenta vam NISU PRIKAZANI KOMENTARI !! PRovjerite da nije presumjeravanje konekcije u pitanju !
pustite politiku vise dzekso opet trese vedo trese i ja ga otreso maloprije jos da belgijance otresemo
@ Rezultati za Srebrenicu bit će poznati u narednim danima. hahahhahahahhahahhahahahhahahhahahhahahahahahhahah Nedaleko od kafića u kojem su Srbi proslavljali Grujičićevu pobjedu nalazio se izborni stožer bošnjačkog kandidata Ćamila Durakovića. Nedaleko od kafića u kojem su Srbi proslavljali Grujičićevu pobjedu nalazio se izborni stožer bošnjačkog kandidata Ćamila Durakovića. Slavlje potrajalo do duboko u noć, a do fizičkih sukoba nije došlo. Neovisna Herceg Bosna
u Stocu su lažno prijavili muslimane iz Mostara i Blagaja ali kad im svejedno nije išlo odlučio Kaplan i ekipa nasilno okončati stvar, tako se to radi kad gubiš! Primitivčina kratkih živaca.
:)))
bakire srbine dokazao si jos jednom ti i tvoja sda da ste najveći prijatelji ceta buhahha
Jafa keks for lifeeeee
Koliko vidim ponovo repriza. Pa u to ime cestitam novoj/staroj politickoj eliti. Nadam se da necete morati busiti novu rupu na kaisu. Neka vam je dragi moji zemljaci srecno i bericetno :)
Svima je loše, svi očekuju neku promjenu, neki pomak prema naprijed, ali još smo jednom dokazali da smo takav narod da u globalu i ovo što nam se dešava je divno, bajno, idealno i da zapravo kao takvi i ne zasluzujemo nista bolje.
zabluda je da je sda- sbb oslabio.. s obzirom na okolnosti, i kako narod zivi.. pobjeda ratnog zlocinca, abdica to je posebna prica...