Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko će biti kriv? Niko.
Ja ne mogu nekada da vjerujem sta se sve desava i na koji nacin funkcionisu drzavne ustanove. Kao da smo Uganda, Zimbabve. Nevjerovatno nesto.
@svejedno.je Pa mi i jesmo, po svim parametrima u rangu sa Ugandom, Zimbabveom i sl. Afričkim državama. Čak su nas i neke afričke zemlje prestigle.
CIK: U skladištu fali svega deset kilograma papira, priča o 35 tona nije tačna... Velika propaganda i laz opozicije . jer samo se lazima i prevarama moze do vlasti ..
35 tona??? Pa da je Amerika bilo bi previse a ne BIH
🙈🙉🙊
Sve je korumpirano .... 🚱🚱🚱🚱🚱🚱
DRZAVA LOPOVA I PRIMITIVACA KOJI OSNOVNE KULTURE NEMAJU PO SVEMU STE NAJGORI UVIJEK STE PRVI AL ODOZDO ZA BILO STA MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE SELAM IZ ZÜRICH
Kolko si ti jadan i iskompleksiran kad u svakom komentaru moras naglasit da zivis u Zurich. Nikog ne zanima misljenje dijaspore. Najlakse je tako.. ledja okrenut pa se javljat izdaleka i pljuvat.. Mene bi stid bilo kukavice
@Joana Madu Ma to je neuhranjena izdrkotina koja nije vidjela asfalta, već iz Šekovića sere, a budale mu lajkaju,