Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goni bitange i sjecikese iz vlasti!
Naravno da je važeći čovjek zaokružio ime pa šta je tu pogrešno nije sva imena prekrižio nego samo jedno .
CIK - sinonim za nepotizam, poltronstvo, uhljebizam...
I do kad će ovako ovi prihvatati glasaćki listić a ovi drugi to poništavati i vraćati? Nepotrebno se pravi cirkus. Doduše ovo je BeHa.
ko nacrta tu plavo zuto zastavu sa tim zvijezdama meni je u sjecanju da je bio svabo bosna je velika sprdnja volio bih da sam englez
Iako često govori protiv Suda BiH, SNSD i njegov lider su zatražili pravdu baš u ovoj instituciji koja će im, kako stoje stvari, u konačnici potvrditi četvrtog delegata... A ne priznaje ovaj sud! A sad će da prizna odluku suda kojeg ne prizna. I žalio se sudu kojeg ne prizna.
Razotkrivaju se Trojaneri polako ali sigurno. Kao sto je Smidt po njihovim uputama napravio Zakon po mjeri HDZa koji je naprasno postao nezaobilazan, tako je sud nastimo Dodiku da je nezaobilazan, kada je SDA s pomoc klasa naroda postala nezaobilazna ,sjetili se Trojaneri Smidta OHR koji traba i njima nesto da namjesti to su Stolice bez.... Njiva Livada.
Dejtonski sporazumje nastao suprotnoPovelji UNa o Genocidu. Srbija je presudjena da nije sprjecila Genocid.Hrvatska je preudjena za UZPo.RS je presudejena za zlocin protiv covjecnosti Genocid. HB" je presudjeno za UZPo .Reparacija Ratne stete je neminovna.BIH je drzava koja je kontitusana od Tri naroda. Njihovih politickih predsatavnika i ostalih nema uporista u argumentaciji potpisa RSa i RBIH koja je bila pod Embargom.
eo sad me drug zove kaze hoce netflix da snima film PETI DELEGAT u reziji Jonathana Demmea koji je snimio Mandzurijskog kandidata.
Sve je sporno u ovoj drzavi i sudovi umjesto da kazne lopove oni ih jos nagraduju.
Ogromna konkurencija za najsmješniju zastavu galaksije, ali ja bih stavio tri na presto: 1) Presmiješna 'bosanska' zastava koja izgleda kao stolnjak na kojem pretile EU diplomate glođu koske u Briselu i smiju se ostatku svijeta. 2) Krezzuba naopaka ruska zastava 'srpskog sveta' s obje strane krive Drine, uz šarmantni dodatak 'orla' jer su navodno yebeni. 3) Kafanski stolnjak od šaharistanske zastavice koji izgleda ko pijana parodija šahovske ploče... Šega, jelde? 😝😆😝
Sve rade da Bosnu raskurcaju.