Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stade CiK-a i vriska... Oni još nisu skontali da ovdje svako "poštuje sud samo svoje partije"?
A mrtvi na spiskovima su isto necije podmetanje a ne vas inzinjering??
Neki se na taj način i prigodom glasovanja rado prisjete mrtvih i pomažu im da glasaju i oni.
nemojte bit razocarani... kad vidite kolika vam je plata...
CIK,CIK pogodi sta treba,sta mi godi
CIK je samo zato kriv što nije podržao nasilnike (tur. kabadahije) i što nije pronašao način kako da u Stocu 1/3 stanovništva (Muslimani) nadglasa 2/3 (Hrvati)...
A sta sa mrtvima na spiskovima??
@big.muzzy BiH je u Dejtonu dogovorena kao višenacionalna država čiji su vlasnici tri konstitutivna naroda: Hrvati, Srbi i Bošnjaci. Pa odatle pravo da 15% stanovništva drži 33% vlasti u državi. Ali to je samo tako na papiru, jer u praksi izbornim inženjeringom i drugim makinacijama sustavno nam oduzimate Dejtonom zagarantirana prava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na kletve vjerski lidera CIK da odgovori ANATEMOM i zabranom istih da izlaze na izbore. KLIN SE KLINOM U OVIM KRAJEVIMA NAJBOLJE IZBIJA, a kletva anatemom.
jedite g.... bagro , dajte ostavke, tuzilaštvo da ispita njihove političke odluke, koje se provlace na svim razinama
kako ste kaznili sve clanove OIK mada je jedan clan izuzeo svoje mišljenje i nije potpisao Periceve laži. Umjesto da ga nagradite stavili ste ga u isti kos sa kriminalcima?BAGRO!!!!!
Koalicija Dodik-Covic se oglasila. Na sramotu i onim koji su podrzali ove prevarante, doci ce dan kad cete odgvarati pred sudom za prevaru
I trebaju biti razočarani kad od Stoca pravite hrvatski i to još ustaški grad, a to nije, nije nikad bio, niti treba da bude, niti će biti ako Bog da......................SMRT zločinačkoj izdrkotinoi hzhb-UZP i svim hrvatima, hrvaticama i posebno hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.
@KIKSERba aha.......jes, jes........moraće hrvati uzeti puške u ruke da bude hrvatski, a samim time i ustaški.....................SMRT zločinačkoj izdrkotinoi hzhb-UZP i svim hrvatima, hrvaticama i posebno hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.
Najveci neprijatelji BIH SDA hdz i snsd
@BIH ISTINA narod hoce ali ove tri " organizacije" nece
hahahahahahahahahahaha, cvrci,cvrci zaprška, cvrci cik, a bgm i muslimani bosanci . a meni svejedno