Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CI(r)K(us) u 2024 godini objavio izvještaj revizije finansijskog poslovanja političkih stranaka za 2020 godinu.... Kad ce na red 2021,2022,2023? Nije ni čudo da glasove broje mjesecima, gomila uhljupa i rektalnih uvlakaca političkih stranaka.
jos i sad drze sdaovci cik
Znači, dva miliona ljudi - 67 političkih stranaka. U Cijeloj USA 2 političke stranke. Što ti je demokratija!
ima vise u SADu od dvije. imas jos libertarian party. green party. socialist party itd.
Ispade SDA najpoštenija...
Joooj CIKa sto se šuga. De nesto sa 7 nula pa da malo nesto pogodi. Kad bi kaznio odbore i predjednike kao fizicka lica pa haj nekako a ovako na szranku. Evo glas naroda se zali sro mi vako malo- hocemo i mi u elitu. Kontraefekat ko i sve druge mjere ;)
SVE ĆE TO NAROD PLATITI-
Igrače pred praznim stadionima