Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto bi nekome smetalo da se izbor ponovi??
Pa morali bi ponovo dovlaciti Kroate iz Hrvatske da "glasuju sa putovnicama".
Zato sto je Covic svjestan da ce se Zuti Pas sageti i gace svuci,kao sa kladionicama
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Naravno izbori su "regulari" gdje u ljudi glasali sa lovackim dozvolama kao idetifikacijskim dokumentima :):):)
Nece ti to Bake dozvolit'
@percepcija recepcije zna se ko je tako glasao Pitaj ambasadora Italije koji je bio ispred diplomatskog kora posmatrac, :):):) u pitanju su kockasti :):))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
bosnjacima niko da ugodi izbori su samo valjani kad pobijedi sda jel?
...ybg, fale 3 stranca u cik-u.
Kada se nakon WWII sa ustastvom trebalo obracunati, tadasnji muslimanski komunisti su se usprotivili, i stvorili problem sa kojim se danas suocavamo. Trebalo je poslusati srpske komuniste koji su zagovarali ostrije mjere i defasizaciju proustaskih krajeva Hercegovine, ali Broz se priklonio ovoj muslimanskoj struji. Kriva procjena.
Sad ce glupe bosnje reci nacionalne stranke. Nemojte biti glupi i nasjedati na pricu lafo proletera o bratstvu i jedinstvu. Hdz u mostaru ne zeli izbore jer zna da ce da izgubi, sad je ista slika u stocu zato ko miali nesto drugo ondanje stvarno glup. I zato i zasluzuje naziv glupi bosnjo
Sve ste rekli, nažalost sve je naša realnost i istina, sad če Sarajevski minder po ustaljenoj praksi rukovođen ko nekim večim ciljevima okrenuti leđa Kaplanu, te če se praviti dase ništa desilo nije, njima u Sarajevu lijepo, jebe se njih za ostale djelove BiH, čekaju skupi SFF gdje im žene mašu guzovima i lepezama, a oni se dive jer su ko negdje stigli i tako svake godine u krug.
Glup si, sad gore sam ti napisao. No kako si glup slabo i pamtis. Tihic i dragan su imali dogovor da se svake 4 godine mijenja ancelnik u mostaru. To je dragan izigrao a uvelike mu je pomogla stranka lijana koja je skupljala glasove glupih bosnjaka. Pa kad je trebalo glasati za gradonac dva bosnjaka bila suzdrzani a dva hrvata glasali za hrvatskog kandodata. A glasove su lijanovici dobili samo od bosnjaka. No kako rekoh glup si i pola od ovoga garant nisi razumio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema ponovljenih izbora u Stocu,bar ne na vecini,ponavljam vecini glasackih mjesta.Sve ovome je uzrok Zuti,koji je jednostavno u "amanet' dobio od oca da se ne zamjera hrvatima,posebno HDZ-u.Sta je razlog?!Samo malo analizirajte zivotopise
ko nece da se ponove izbori znaci da je nesto mutio. Jednostavno
Ja lično bih bio za novo glasanje ali je ovo bošnjacima šamarčina jer treba da vidite kako izgleda preglasavanje!
U ovoj zemlji nažalost nema konsenzusa gdje god se treba nešto rješiti i gdje su tu upetljani suprotni nacionalni interesi.Godinama Hrvati u BiH upisuju mrtve, glasuju na putovnicu, imaju dvije lične karte i dva boravka od kojih je jedan fiktivan i to onaj u BiH, tako su izvršili i popis stanovništva, a realno ih nema više od 7%. Bošnjaci se uvjek povlače, sami sebe lažu i zadovoljni su ovakvom državom, koja postoji samo na papiru.
Ja lično bih bio za novo glasanje ali je ovo bošnjacima šamarčina jer treba da vidite kako izgleda preglasavanje!
Da uzmu po jednog ratnog vojnog invalida iz sva 3 naroda i stave ih da naprave optimalno rješenje za BiH, vrlo bi se lako dogovorili. I to stoga jer znaju za prioritete u životu. Ovi drugi gledaju samo svoj interes, bez ikakvih drugih prioriteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
eeee, da vidite malo kako je biti preglasan. mislim da ce u buducnosti hrvati i srbi preglasavanjem ve donositi odluke koje vam se nece dopadati pa cemo da vidimo da li cete se onda pozivati na pravnu drzavu i ustavni poredak.
trebali bi poslati kaplana na UFC
Muslimanska posla, hoće članovi SIP-a da prikriju nasilje Kaplana and Co. E neće moći ove noći
Ma ne lupetaj... Ne opravdavam nasilničko ponašanje, i treba da odgovara za to pred nadleznim istitucijama.... A to što je propao pokušaj izborne krađe, pa opet Hrvati izigravaju neke žrtve, uskrećeno im pravo krađe, vječito majorizirani itd,itd ... Samo pošteno i nikako drugačije.
Ko je sada ugrožen?
jOS JEDNA OPSTINA BEZ VLADE NAREDNE 4 GODINE
neka ste poništili izbore,a sta je sa osudom napada jednog kandidatg na clana komisije? ahh, da to se zataskalo, zar ne?