Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li se ovo pocele buniti narodne mase
Zajebo se Dino Konaković...on se zajebo što se rodio...
Bez obzira, da ponovim još jednom kao i na prošlom članku na ovu temu, sram vas bilo još jednom!!!! Na svaki sličan pokušaj državnih uljeba treba odgovoriti istom mjerom. Hvala, pozdrav!
Eto super, gradjani zadovoljni sto su cijene stare, ovi mogu napraviti zapisnik da su nesto radili i svima dobro..
ja svoj naudi parkiram dje hocu
Ti nemas audi, ja svoj parkiram ispred ulaza al kad se probudim nema ga...
@Glupan98 nisam ni rekao da imam audi nego naudi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije lako otići ni "Natrag u garažu", kako pjeva Psihomodo pop... Crni dani za garage rock...
Ovo je bio pokusaj da se jos malo ukrade od naroda. Uzimaju za garazu 60 KM, a nisu u stanju da okrece, da ne kazem da osvijetle kako treba. O prokisnjavanju necu ni govoriti, jer onaj tko nije usao u te garaze nema pojma da je to nesto slicno horror filmu. Vade stalno da oni nisu nadlezni da to renoviraju, ali zato jesu kad treba uzeti pare, mamu im lopovsku.
Mislili su da beskonacno mogu povecavati cijene. Tako ce biti sa gorivom, kad dodju do odredjene granice ljudi ce manje kupovati i imace manju zaradu nego prije akciza.
Ebo majku na ovim parkinzima je najveca pljacka i zarada