Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao je novinar dodati i informaciju da se za svaki kupljen hljeb u RS odvaja PDV koji je obavezan sa fiskalizacijom. Koliko je hljeb u federaciji ? E na tu cijenu dodajte PDV i eto vam cijene koju će te kad tad imati ..
U Hrvatskoj su cijene duplo ili troduplo veće (živio google.com), u Srbiji - cijene su tu negdje stim da be moglo pričati o kvalitetu, u CG su cijene duplo skuplje ako ne i više. Ostale da ne nabrajam, tekst je provala, kad je ovaj novinar izašao van svog sela ?
pa oduvijek je i bio zloglasni i negostoljubivza takve kao što si ti... tornjaj se na zmijske forume, i tamo nađi smiraj duši svojoj... ostavi civilizaciju na miru!
Ne zove se ovo džaba zloglasni sarajevo-x.
hajde, pubertetlijo bubuljičava, knjigu u ruke i uči! nije za tebe ovakva diskusija, jer si bolestan...a dijagnoza je šizofrenični shovinizam i fashizam! i zato, smrdljivi ljigavče, sikter odavde!!!
Ahahaha, ko vama piše ove tekstove ? Zna li on uopšte šta znači termin region ? U hrvatskoj je minimalno dupla cijana i brašna i kruha, uopšte svega, pola HR kupuje po RS, nemojte se provaljivati. Bolje vam je ćutite na tih 24% kad vam je tako dobro.
Nije sve u cijeni,kvalitet hljeba u sarajevu je uzasan.velepekarin hljeb je samo mozda 50% brasno a ostatak ko zna sta,a u privatnim pekarama hljeb je pun kvasca I aditiva I skorom je bez tezine.
i treba biti... najveci standard, normalno i najvece cjene. hvala i dovidjenja. ;))
pa mogu autoputem trknut u hrvatsku po hljeb...Dodikova c-tni.cka posla
nije moguće da je to tako u sunčanom i prosperitenijem dijelu BiH!!! ovo je još jedna laž, podvala i propaganda neprijatelja srpskog naroda!!! oni iz Federacije lažu i obmanjuju nedužne srpske građane! zato ne vjerujte svojim očima i ušima već vjerujte u ono što vam preCednik kaže!!! Jasno?
Cijena ne moze biti skupa, nego visoka, j...m vas nepismene...
Pa nek idu u srbijicu po leb
cijena po kili, pametnjakovicu.
Samo sto je hljeb tamo od 800 grama a u sarajevu od 400 ggrama ili manje marka
Sve je to u pet deka, RS i Federacija. Ja kad kupujem kruh, uzmem onaj od 2,1 KM iz jedne pekarnice sa Širokog Brijega. Koliko sam vidio, najjeftiniji u Mostaru je 1,25KM, a razvlači se kao žvaka. Tko želi proći bolje, preporučam sami pecite svoj kruh. Dobijete ukusnije, kvalitetnije, po vlastitom ukusu, a i jeftinije je skoro 50%.