Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi stumfova kopleksasa na svakoj vjesti spominju njihov najveci strah
nosikiriki sarajlijice i posebno pitarchichi pichichi,... kod mene ga mozete uvijek popuushiti djabe
Nije bit sto se oni ko fol brinu o vama i vasem zdravlju ili zbog EU..... ovo su ciste pare za njihov dzep, ciste pare... Naredili kraljevi slugama da im daju vise zita, demokratijo moja
A pa koliko ce onda biti moj GOLD Marlboro???
ode ovo sve u 5 hiljada persuna....a plate?? a mislim da ce povecati plate ali onim kretenima sto sjede u vladi..jos malo....
ja drzave ja govana
Sve cijene da se usklade sa cjenama evrope, a plate za narod kao u Etiopije...
valja nadolmiti brojne drzavne sluzbenike koji nit sta nrade nit cemu sluze ... cuj uskladjivanje s EU ... lafo ...
Pazi ovamo,u Kanadi, kupim kutiju cigara $12 i kafa $3 = $15. Svaki dan. Pa se vi j.e.b.i.t.e.
@ PIPO OVAJ KOMENTAR ZA PITARCICE, EVO PLACEM, HAHAHAHAHA SVAKA TI DALA A DONT WORY I TO VALA STO KAZES
ovo je stvarno smijesno i zalosno kako varaju narod uvijek neke price o briselu i o evropskim standardima, bolje bi bilo da povecate plate po evropskim standardima da se narod ne pati. sramota !!!!!!!!!!!!
pa jeftinije je onda pusiti travu :)
Boli me ona stvar za ovu vijest, posto ne pusim od februara.
jedini razlog za povecanje akciza je zgrtanje vise novca u budjete. jako malo pusaca ce odustati od pusenja radi toga a to je onda puno vise novca drzavi. medijskim kampanjama, pusenje su \"proglasili\" jako stetnim i fuj fuj pa je lako opravdati povecanje cijena. isto je i sa kaznama za saobracajne prekrsaje.
kad ce plate poskupit sunce vam lopovsko