Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cjenjeno uredništvo Klixa. Da vas posjetim da mi i vi živimo u Bosni i Hercegovini i da ne morate objavljivati članak Anadolije svaki put kada neko ispusti gas u Ankari. Nas interesuje šta sedešava ovdje kod nas i šta rade odnosno ne rade naši političari. Stvarno ste više pretjerali sa Anadolijom i političkom scenom u Turskoj.
SABAHA HAJRULA TURCIIIIIII I*******Bitno je biti Bosnjak********
*******Bitno je biti Bosnjak********
http://cdn3.iofferphoto.com/img/item/186/709/552/original-ww2-german-ss-handschar-division-hat-fez-342ea.JPG
http://farm1.staticflickr.com/145/414398605_e2a45e7439_z.jpg?zz=1
http://www.neznase.ba/kolumna/92-kolumna/16923-bileakad-partizan-postane-senilni-etnik.html
http://www.neznase.ba/kolumna/92-kolumna/16923-bileakad-partizan-postane-senilni-etnik.html
Budi Bosnjak s nama! Pozdrav s Gvantanama :D Zeli vam Obama
Nemački bokser srpskog porekla Muamer Hukić rekao je za B92 da je Srbija njegova domovina i da bi voleo da boksuje pod njenom zastavom.
a gdje su turski ko.p.i.lani Srbi iz četnničke beljinske BN televizije ?
Zašto nekom smeta što Turska postaje lider na Balkanu? Sve ukazuje na to da EU i SAD nemaju volju i interes i da se lagano izvlače sa Balkana i da ga prepuštaju na medijaciju Turskoj, koja tu ulogu sa zadovoljstvom prihvata. Turska je sebi postavila cilj da do 2024. bude među četiri najrazvijenije sile na planeti, a Balkan im je sigurno najvažnija inostrana zona interesa
A ja stariji od tvoje nacije ;D
BUDI BOŠNJAK DA LAKŠE UVEDEMO ŠERIJAT
http://www.youtube.com/watch?v=r-gCPvGg3go
grijesis,turska je vasa majka kako c e r i c rece,zar ne??