Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodja
Legenda...
Znala je ta Azijatkinja da laz vrlo lijepo upakuje u celofan prikazujuci je kao istinu.To je stil Bliskoistocnih Azijata-isti onaj stil kojim se i danas sluze Bosanske Poturice Azijatske kulture i ponasanja. Konacno je otkrivena i u Americi da pripada takvoj vrsti ljudi,pa je sutnuta sa CNN-a.Iskoristila je svog muza Jevrejina ,BiH krv za licnu promociju i karijeru.Nema gorih ljudi od takvih kao sto je ona.
Ono sto je Amanpuor radila nije profesionalna etika a o tome govori clanak sa wikipedia-e. Treba nekada zaista pogledati istini u oci. Engleski: duze ga govorim vec i od srpsko-hrvatskog a ovo mi dodje vise da vjezbam ovaj drugi.
Ova zena je najveca kukavica bila medju stranim novinarima u toku opsade!!!!!!!!
Znamo, krivo vam sto su kamere sve snimile. Vi ste mislili da su jos stara vremena, kad ste mogli klatti bez da itko sazna, i jos u tom svemu sebe kao zrtve prezentirati. Hebiga, moderno doba, tehnologija napredovala. No nastavili ste da lazete, samo vam nitko vise ne vjeruje. Jedna slika govori vise od 1000 rijeci.
Ja ne znam sto su svi protiv CNN-a. Nisu uopce toliko jednostrani kako vi tvrdite. Ponekad su tipicni Amerikanci, da, ali nisu Fox. Jedni su od liberalnijih i objektivnijih medija. Sigurno su bolji i objektivniji od Srpskih \'\'medija\'\', koji uveliko sire lazi i svoju megapropagandu. Oni su tek jednostrani!
Bili su i snimci Bosnjackih sahrana, znam jer sam vidjela sahranu jednog clana familije, Bosnjaka, bas na CNN.
Mogli smo svi pa bili na Marsu izjaviti \'\'Serbs PROBABLY did it\'\', jer su, budi OBJEKTIVAN, vecinu bombardiranja i granatiranja oni bas radili. Nije mogla znati 100%, naravno, i da je bila u Sarajevu, ali zena je rekla PROBABLY. Btw, ne citiraj samo Wikipedia, koju svatko moze mjenjati kako mu volja, nauci Engleski bolje ti je i nauci misliti za sebe.
stvarno sva američke propagandne filmove i Cnn treba zabraniti za mladje od 35 godina . PA ko normalan vjeruje u to ???? Svi znamo da je amerika koristila hrvate i muslimane da razbije i okupira Jugu ,kao i drugdje po svijetu . NE vi još živite u SNN i holivud propagandi i toj okupatorskoj istini , pogledajte sta ameri rade po svijetu , pa cete shvatiti sta su ovdje radili
gdje se ova spijunka pojavi tu ce biti krvi do koljena a vi joj sad dajte ulicu u sarajevu
POS.ER.EM TI SE NA SARAJEVO, JA VOLIM SVOJU ROGATICU IZ KOJE SAM U SARAJEVO DOSELILA 1992 GODINE, ŠTO NEMISLIŠ NA MOJU ROGATICU, A NE NAKVO SARAJEVO. VOLIM ROGATICU MOJU, KUD DOSELIH U OVO SARAJEVO.
Kod tebe naisla na crveno na semaforu. Pokvareno crveno,
Pfffffffffffffffffffff...................
Rospijuština plaćenička
Ma vidi ti samo uvrijedjene sumske vlasadije sto se buni, haha, pizzda li vam majcina ona cet.nicka, licemjerna i lazljiva.
Zena koja je izadje sa pancirom iz zgrade RTV doma na balkon i napravi minut raporta, i onda se vrati u zgradu na bezbjedno i toplo. I onda vi takvo nesto uzdizete....grozno!!! To je najveca kukavica novinar tokom opsade, a tokom zaljevskog rata je isla zajedno sa okupatorima amerikancima i kao novinar je bila bliska Bushu.