Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba donijeti odluku dosta je više ovoga...vidite kako je mostar napredovao u zadnje dvije godine od dogovora. Biti će bolje svima.
Naravno da hoce.Dosta je hrišćanima ovog zuluma
Šmit ne donosi nikakve odluke nego Palmer i Sattler, a Šmit ih samo sprovodi.
A mi se usrdno nadamo da ćeš ti uskoro krepat
Visoki predstavnik može pritiskati domaće političare da usvoje fašisoidan izborni zakon po nacrtu HDZ-a i onda se distancirati od toga uz komentar ‘to je domaći proizvod’. Ali ga lično nikad neće smjeti nametnuti jer bi to zasigurno palo u Strazburu a posljedice bi snosila MZ kao kreator. Zato pamet u glavu i nepotpisivati svakakvo smeće.
Kada četoustaše ne mogu postići političke ciljeve na regularan način, onda se trude da što više uvrijede Bošnjake. Nosioci europskih vrijednosti al u qhurrcu
Ništa on ne treba nametati dok se ne obračuna sa Dodikom!!!
I ja to vjerujem a pravedan je samo ako se SDA,HDZ i SNSD bune protiv tog zakona odma je odlican.
ahh ovo kako mi se smije kad cujem bosance kako pricaju "evropska vrijednost" haha evropa je hriscanski continent i oni hace da vladaju oko svakoga u evropi sta ti mislis da ce evropski aristokrati dopustiti da im muslima govore sta da rade.goni evropu u pm i reci ovo je bosna ovdje moje misljenje ce biti postovano kao hriscansko
Cuj ovog Mejita, ovaj prespavo na poslu.
Christian Schwarz-Schilling - KAMENI SPAVAČ
Prvo bosanci i hercegovci pa ostali u red sacekajte. Necete vise rovariti po jednoj i jedinoj. Zavrseno!!
Bajaga :"Veeeeruujeem, ne verujem!"
Sam si rekao da si rekao Aliji u dejtonu da zaboravi smanjenje entitetske linije jer su evropske zemlje već donijele takvu odluku gdje je linija. Licemjeri svjetski!
kakav mu je ovo ofinger na glavi