Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte i Amawu nešto, sevap je.
@Teheranko Nek ide na cevape kod Zelje, ja castim.. hehehe...
Covjek prespavao citav mandat i sad pocasni gradjanin. Svasta. Ime liko na svijetu da je ostao da ga Sarajlije nis "pocastile"
A jest sve prozirno .... jel neko nesto lijepo kazao o BIH ..odmah ga predloze za nagradu ..
HUSREF MUSEMIC!!!
Bravo Sarajevo,Bravo Bosnjaci....Sa Schillingom ste Srbima ,a Sa Komsicem Hrvatima dokazali kakva je realnost da opstane ova Drzava....Aferim
Zasto je pocasni? Sto nije izlazio iz kafane 4 godine?
Nevjerujem, ko je ova Branislava Rakonjac? Treba i Torabiju dati plaketu... teško nama... tako nam i treba... aferim...
Udruzenje "Bordo (ne)prijatelji" i uprava FKS na aparatima! Husref ne vadi!
Covjek je ove godine osojio sve sto se osvojiti moglo: Premijer liga BiH, Kup BiH, proglasen za najboljeg trenera BiH, oborio nekoliko klupskih rekorda, dobitnik pocasne plakate grada sARAJEVA... I opet ne valja kurvama i biznismenima iz uprave i onim hinjimaca "Bordo (ne)prijatelji"
ON VOLI SARAJVO PRAVI JE HORDAS, HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS!!!
Idemo razlaz, rsexit!
Naravno, počasni građanin Sarajeva, dodjela nagrade od jedne strane, očito koje, onoj kojoj je on i takvi najviše koristio. Potvrda onoga što Dodik i srbi tvrde, a polako i hrvati uviđaju, da se jedino traži pravda kada paše bošnjacima, kada treba pravde za hrvate i srbe onda Visoki predstavnici šute.
Šta je treba secesionistima dati hahaha novi nivo kmečanja
Bravo!
Što si dalje od Sarajeva, više se boriš za njega nažalost.
A Brko Lutvo ništa haa?Doduše on je kriv za Musemijin otkaz i suze!