Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to mislite bez konflikta jer Dayton je mirovni sporazum, zaustavio rat jedino ako mislite da ima budala za rovove.
Idu finalni detalji razvaljivanja Bosne i finalna faza stogodisnjeg genocida nad Bosnjacima. Dozovite se ljudi dok nije prekasno.
Ako je neki sporazum zaustavio rat to apsulutno ne znači da se ne može promijeniti bez rata. Logika 101.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vrijeme je da se preoblikuje na nacin da se ukinu entiteti i kantoni, i da BiH bude ono sto je oduvijek bila.
oduvjek bila? mislis 400 godina pod Turcima ili kad smo bili dio Krajevine Srba, Hrvata i Slovenaca?? ili da se vratimo kao republika u Jugoslaviji.. budi realan..
Veliś: Čemu vakat, tome i vrijeme
Hahahahahahahaha smije nam se kloso u facu
Ovo je novi Butros Gali, znamo mi dobro šta nam misle. Jedino su Bošnjaci imali embargo na oružje ? Zašto ??
Schmidt je mogao biti BiH narodni heroj, a izgorio k'o petarda. Zapetljao se izmešu vlastitih nerealnih ambicija i zahtjeva međunarodne zajednice koji mu svaki dan trljaju uši i izdaju kontroverzne naloge. Sa jedne strane traže jedno (USA, Engleska. itd.) a sa druge drugo (Francuska, Njemačka). Ali, današnje diplomate su oguglali na sve i ponašaju se po klasičnom prinicu da vrijeme liječi sve
Vrijeme da vase ustashoidne izmjene izbornog zakona ponisti ustavni sud BiH...
jedino se bosnjaci bore za celokupnu BIH, abolje bi bilo da se vi bosnjaci , tj. muslimani ,zapitate ,zasto niko nece sa vama u istu drzavu . neka arogancija vam kazuje da ste vi neki vlasnici bosne i hercegovine , a teritotijalno ste spali na 20 % , i jos gore , potpuno ste okruzeni srbima i hrvatima , koji normalno nastoje da se ujedine sa svojim maticnim drzavama.
kada visoki ptedstavnik misli ukinuti diskriminaciju u genocidnoj tvorevini
Oa preoblikuj tako što ćeš ukinuti RS nastalu na etničkom čišćenju
Lik uveo aparthajd nad bošnjacima i prica o modernom Ustavu i demokratiji????? Jedan zakon u Federaciji drugi zakon u genocidnok tvorevini ali vazno je pricati o modernom i demokratskom drustvu??? Onaj prosli je barem bio zabrinut a ovaj jedno prica drugo radi!! ŠMITE IDI KUĆI I TAMO UVODI APARTHAJD!!!
ma hajde šmite ti misliš ovo je super mario igrica hhaha
Nemoj mjenjati Deyton, citajuci komentare izgleda da je narod zadovoljni sa njim, nema potrebe..
U korist bosanskih pravoslavaca i bosanskih katolika a to će OSMORKA rado podržati
Sigurno ne u korist bosnjaka
Dovoljno si polazao ko si i sta si
Schmidte....juriiiiš...goni Bakirovce
Moze ako uspijete izbaciti SDA iz vlasti jer SDA vam nece dozvoliti da rusite mirovni sporazum i postavljate aparthejd.