Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je najavljeno da će i Inzko prisustvovati.
Bio zabrinut nije mogo otić
Incko nije u kadru, jer slika Šmita i Anđelu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sav razgovor se i odvijao pored tog prozora.
hajmo onda smjena glavonje kad vec ima podrska anđe
Koristan je još, valja usmjeriti rs u pravcu brisanja :)
NAJVEĆA ZARADA (FIRMI)DANAS JE???? ISKORISTI RADNIKA 120,/'DO 150,/'!!! PLATI GA NAJMIZERNIJE ŠTO MOŽEŠ!!! ISKORISTI GA U SVAKOM SMISLU!!! NAPRAVI OD SVOG RADNIKA SOCIJALNE I PSIHIČKE SLUČAJEVE!!! I NARAVNO NOGIRAJ KAD NIJE VIŠE ZA UPOTREBU!!! TO JE DANAŠNJA PAROLA FIRMI !!! DOBRO DOŠLI U PAKAO!!!
Prdimahovina
OVE NAŠE LOPOVE JEDINO (BOG) MOŽE MAĆI SA VLASTI !!! TOLIKO SU OGREZLI U KRIMINAL DA SU OVU DRŽAVU PRIVATIZOVALI !!! TOLIKO SU UŠLI U SVAKU PORU DRUSTVA SA KRIMINALOM !!! VJEROVALI ILI NE !!!! DA IH DRŽAVA A BOGOTOVO NAROD OVE DRŽAVE NE ZANIMA KO LANSKI SNIJEG!!! JEBALI SU NAM MAJKU U NAREDNIH 199 GODINA!!! NEMA NAM OPORAVKA!!!
rs ne priznaje ovaj sastanak
Koga to zanima,dali priznaju sastanak
Ko ih sra pita Ja ovog svijeta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodi Dje si ti ovdje?
Smita dobio razgovor na putu do wc-a
Imaš podršku i od mene 🥋
Ima podršku i od SAD 🇺🇲💞🇧🇦
Dobro de vi nama Njemci recite, da li biste vi sebi srkojili ovakvu drzavu sa ovakvim uredjenjem gdje se ama bas svaka odluka moze blokirati i dati 49% teritorije i legalizirati tako masovna ubijanja i genocid???🙄
Mile, cvika guza ekser šesticu !? 😉😭😭
Neka Dodika pozove Tuzilastvo. Ukoliko ga smjeni postace i "Heroj i Zrtva."
Spašavajte ako Boga znate ,od domaćih i stranih neprijatelja.al prvo naše korumpirane Bosnje ,što nas nesreće godinama onda ostale
Aminovala Angel-hanuma
Realno Angela ni ne zna koji je glavni grad u Bih.
Realno ti zivis u kamwnom dobu, ziv i zdrav bio
Protektorat OHR-ov i mali Sengen sve su vise na stolu u Briselu.