Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao, jao... usvaja se Rezolucija o BiH u Parlamentu EU, dobijamo novog Visokog predstavnika koji ce raditi svoj posao... tesko ljeto za nacionaliste i rusitelje nase BiH... naredni izbori bi mogli biti istorijski za nasu buducnost, u pozitivnom smislu... 😎
jes mi žao majoriziranih ni trećeg ni izbornog zakona...a po dejtonu riječ visokog predstavnika zadnja...dakle može nametnut zakon koji želi,za početak o negiranju genocida
Pa Bošnjaci su najveći negatori Daytona i Ustava. Vama smetaju konstitutivni narodi i entiteti koji su garantirani Daytonom. Ili bi vi odabrali iz njega samo što se vama sviđa?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ka se čitaju izjave političara sad su odjednom svi za Dejton. A jučer već stavjali Dom Naroda pod upitnik, granice entiteta, ... A to sve dejton.
bit ce ovavezan i dritte entität☝️
Bošnje ne kontaju šta im ovaj poručuje.
Posao visokog predstavnika je da sprovodi Dejtonski sporazum
nabijem te na moj tanki dugi *urac
Cekajte ljudi. Zar islamski Srbi onomad, kad su nosali Bidenove slike, trubili i pravili auto kolone u Sarajevu ne rekose da se Republika Srpska ukida najkasnije godinu dana od dolaska Bidena na vlast. Jel vi custe sta vam rece Schmidt.
Daj da budemo 17. pokrajina Allaha ti.
Vielen Dank Herr Schmidt, natürlich wir müssen ein europäisches Bosien und Herzegowina aufbauen. Mit Hilfe der EU und der USA schaffen wir das.
Poturad na ventilatorima, popisa vam se covjek na snove o gradjanskoj drzavi, hahaha
Što bi rekli naši a vaši auslenderi Danke bruda!
Kolonizator.
Dzaba nam 100 visokih predstavnika, ako ne smijenimo ove nehljebare sa vlasti!
Prelijepa i vječna Republika Srpska 🇷🇸
Nema konstitutivnosti u dejtonu, dajte nam orginal da vidimo.Čuj ono konstitutivno ima sva prava a ja nisam konstitutivan i nemam ista prava kao ono. Koja je to razlika po čemu je ono bolje od mene
Dobro, ajde sad Dejtonski sporazum je tu, idite sad pričate o ekonomiji, infrastrukturi, medicini i ostalim bitnim temama.