Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da niste birali Željku Komšića da zastupa interese Hrvata protiv volje hrvatskog naroda - ništa od ovoga se ne bi desilo. Željko samo želi visoku plaću i privilegije briga njega za vas idioti.
Birat cemo ga opet evo ti Zeljku muma ujkane!
Jok. Zlatni ljiljan je samo izgovor. Samo demokratsko društvo - jedan čovjek, jedan glas jer je to jedino normalno
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
7 mjeseci se nismo mogli dogovoriti. Bolje nismo ni zasluzili.
SDA bagro sretno u opoziciji 🤣🤣🤣🤣🤣
@celebrate Čović može bit gospodin samo vama kamenjarima
Bravo Schmidt 👏👏👏
Kako li će sad Nikšić bez gutanja žaba!
Bože dragi, šta uradi Sejdo Komšić zvani 'Badel'. Zemlja bila na pragu dogovara, međusobna uvažavanja na zavidnoj razini, čak i Srbi počeli prenositi nadležnosti na državu, mlade reprezentacije počele nastupati u svim gradovima po BiH... I gle čuda, netko umisli sebi da je normalno preglasati, prevariti, tumačiti sve kako njemu odgovara. Svi glupi, čitava međunarodna zajednica, samo pametni 'gradŽani' kojih po popisu nema?!
Mediji su u savrevemeno doba 75% rata. Kupljeni i pogromaški mediji Avaz, Fake tv, N1 su dugo svojom smutnjom i liferovanjem lažnih afera omogućili rušenje Ustava i nametanje nove Vlade FBIH od strane kršćanskih falangi, koje se po savremenom zovu ambasade, i uspostavljanje vlasti kršćanske manjine nad izraziitom muslimanskom većinom.
eto ceka nas evropa, pa nemojte da nas kocite politicari... vama ako se ne ide.. eto vam Sudan pa se tako igrajte
Od 90tih do danas bosnjo se nije promjenio ni milimetar.Haman navika ..
Bilo bi vam najbolje da počnete da se bavite ekonomijom i uđete u OpenBalkan što pre, BiH stvarno izmiče kontroli. U 21. veku ne možete da sredite zemlju na osnovu papira koji već postoje nego jedni hoće unitarnost, drugi razlaz. Možda da prvo sprovedete sve kao što je na papiru, onda naučite da razgovarate i pregovarate i normalno da oterate Švabu?
Konjakovicu,sta je cijena prodaje Bosne? Kuca na Jadranu? Stan u Zagrebu? Ili mlijonce na racun?? Izdajnice nepismeni!!!
Nije on ništa odblokirao, već je postavio svoje poltrone na vlast. Jadni smo mi kad imamo takve "novinare" koji se raduju stranom diktatu koji zaobilazi svu demokratiju, nadam se da vam je kapnulo nešto od onih 80 miliona za sve te laži koje pišete decenijama.
Nije on nista deblokirao on je svoju fasticku politiku sproveo u dijela
SDA- ovi toliko vole svoju državu da bi je cijelu sebi u džep stavili
Eto vam pa formirajte vlast. Na Drzavnom nivou ste je predali Dodiku, a na Federalnom ce te je predati Covicu. Sram vas bilo bosnjacki izdajnici.
Dzaba im i sto su poceli penzije dizat danas Frljoka digo 3.9,a sve sda kadrovi se uvalili po manjim kantonima misle da imaju dobro biracko tijelo.Asta la vista
...kad su prosvjedi...pitam za prijatelja
Čaaaašeee lomiiiim, ruuuke mi krvaaaaveee....