Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bujrum Smidte i ti probaj.
Ovaj ortodoxni krscanin nas moze samo povuci za belegiju. Ako je Incko prespavao sve ove godine dok su rusili Bosnu, neka i ovaj prespava. Pokusa li nesto navoditi na interese Srbokatolika sa kamenjara, samo mu dati sut kartu.
Ima li koji da bi volontirao kada već toliko brinu o nama ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima 8 godina da je Biskupska konferencija BiH objavila prijedlog unutrašnjeg uređenja države. Prijedlog je funcionalan, pošten prema svima i izvediv, samo izgleda ne odgovara nacionalnim tzv elitama. Ni mediji mu nisu dali prostora, pogledajte, razmislite, nema prevare.
Ako nas bošva ne upravi gasi sve motaj respiraratore...
Da vidimo kakvu BiH ima sad diplomaciju da ovaj Schmidt nedođe u BiH. To je HDZova klika.
Sfaba djeluje ko da je za.jeban
Taman se navikli na ovog zabrinutog milionera, a on ode.
Da vidimo sta ta njemacka politika moze u ovom dejtonu pa sruite ga vise sta ce nam dejton bolje da se poubijamo da nastavimo gedje smo stali 95 mi vi ili oni pa bolje i GROB NEGO ROB
incko je rekao da ce nametnuti zakon o zabrani negiranja/velicanja genocida do ljeta ove godine. vidite da nas je zajebo ko sto sam i rekao.
Neda nama naprijed EU a pogotovo Njemacka da rjesimo situaciju u drzavi, dolaskom Bidena odmah se bajgim mijenja i visoki prestavnik, zasto li?
mozes mislit srece i slavlja da dobijes posao da si samo zabrinut, da izjavljujes da politicari sami rjesavaju probleme i da "rade", da se zahebavas a plata zna se kolika...san snova
Dakle,svo ono pisanje da Avdo piše gluposti i nagađa pada u vodu. Znači Schmidt +Rusija= neredi.
Nista ovaj covjek nece promjeniti principijelno. Strategija SAD je da se Zapadni Balkan drzi u zaledjenom stanju. Nikoga vise ovaj prostor ne interesuje.
"Christian" Schmidt , ime sve kaze
A ja mislio Reuf izmisio pricu o Njemacko-Ruskom saveznistvu .. omg
Smit? ski-skakac?
Gori od Inzka Fikusa ne može biti, ovaj Zabrinuti Inzko za svoga mandata nema ni jednu jedinu stvar koju je uradio za dobrobit građana BiH...
moze itekakooooo
"...i svaki osrednji i malo poznati diplomat zna sta bi mu bio zadatak kao Visokog predstavnika;a to je provodjenje Dejtonskog sporazuma,Ustava i presuda Ustavnog Suda BiH,rusenje drzavorusilackih snaga i kaznjavanje stopanika ratnih zlocinaca...jednostavno je ako zeli napredak Bosne..."