{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Četvrta i peta sjednica NSRS u petak, subotu i nedjelju

23.12.2014. u 13:46
0
0
Četvrta i peta sjednica NSRS u petak, subotu i nedjelju
0
Četvrta i peta sjednica NSRS u petak, subotu i nedjelju
Nedeljko Čubrilović
Četvrta posebna sjednica Narodne skupštine RS, na kojoj će biti razmatrani ekonomska politika i budžet RS za 2015. godinu, počet će u petak u 17 sati, a nastavit će se naredni dan, u subotu. Po završetku četvrte, počet će i peta posebna sjednica NSRS, na kojoj će tema biti - Bobar banka.
"U četvrtak ne možemo da radimo, jer je katolički Božić, pa je sjednica zbog toga zakazana u petak. Dio opozicije smatra da to nije dovoljno vremena da se dostave i pročitaju materijali, ali tako je odlučeno na Kolegiju NSRS. U petak prijepodne će biti održane sjednice svih odbora i nakon pauze u 15 sati počet će četvrta posebna sjednica NSRS", rekao je poslanik SNSD-a Radovan Višković.

Predsjednik NSRS Nedeljko Čubrilović dodao je da će se na četvrtoj posebnoj sjednici razgovarati o prijedlogu ekonomske politike, prijedlogu budžeta i Zakona o izvršenju budžeta za 2015. godinu, prijedlogu Zakona o izmirenju poreskog duga, prijedlogu o dugoročnom zaduženju RS i o prijedlogu o kratkoročnom zaduženju putem emisije trezorskih zapisa.

"Poslanici imaju četiri, odnosno pet dana da se pripreme za sjednicu i smatram da je to dovoljno. Drugih dilema nije bilo. Peta sjednica, posvećena Bobar banci, održat će se na zahtjev određenog broja poslanika", istakao je Čubrilović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: