Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zali boze zivota koje su borci dali za ovu zemlju. Neko je dao svoj zivot da bi lopovi mogli prodavati i krasti tu istu drzavu, tuga ko brdo
@mlr izgleda da i danas ima budala koje bi uzele pusku, radi punjenja tudjih djepova, ko nema mozga, ne treba ga ni zaliti
Ma ja bolan, kriv nam dejton sto narod bjezi,, a nije nam kriva kraljevska porodica koja vodi drzavu ima 30 godina. Rijetko glupa nacija
Clinton u poredjenju sa Trumpom gospodin pravi. Gluho bilo kako se Svijet promjeni , samo da rata opet ne bude.
I u ratu smo imali Dragerove respiratore (najbolje). Na drugom videu 1:33. Nije jos Fikret dosao u Sarajevu da nam nabavlja kineske.
,,Tragikomicnog istorijskog porodja danasnje Bosne i Hercegovine,,
nista od Dejtona vratite RBIH
Oslobodjene teritorije. Neka objasne Bosnje, sta su oslobadjale u Drvaru koji je 95 % srpski, Bosanskom Grahovu sa slicnom etnickom slikom. Da niste oslobadjali Srbe od svoje zemlje i svojih imanja. Apsolutno licemjerstvo bosnjackih novinara i fasisticke politike.
Najjaci su mi Bosnjacki hvalospjevi o njihovim vojnim poduhvatima, a na kraju rata glavni grad Sarajevo im bilo okruzeno Srbima i nisu se pedlja pomakli. Sta bi bilo kad bi bilo. Banja Luka nije mogla pasti, jer bi se rat produzio dvije godine, Srbija bi poslala svoju vojsku, a Klintonu neuspjeh kao mirotvorca ne bi odgovarao zbog izbora.
Živković je stvorio rš
Jest meni strasno vidneti ove slike 90tih, nekako nestvarno izgleda. I ove srpske zastave na Grbavici, bas creepy.
Nije to bjezanje, vec spasavanje zive glave
Sda bogatašima odgovara ovakvo nesredjeno stanje da mogu i dalje krasti. Obezbijedili su pet generacija unaprijed, bolje se prezivati Izetbegović, Osmanović, Džaferović, Kenjac, Turković nego biti pametan. Milione su strpali u džepove kobajagi "braneći" nas od drugih, a svi isti 🤮
Samo neka ne puca….. ode majko, Bosnu brani Ti!
😂
koji paradoks... tog decembra 1995. protiv Dejtonskog sporazuma protestvuju oni za koje je bio dobar, a slave ga oni kojima je ucinio nepravdu i za koje je bio los kako ce kasnije vrijeme pokazati.
Pogledajte koliko je bilo vise ljudi. I u Sarajevu i na Ilidzi. Nakon 25 godina nema populaciono pola drzave.
Dr.Franjo Tudzmane kao Hrvat srednje bosne nabi...te na onu stvar...
Mnogi se pitaju da li je Alija morao potpisati? Pa nije morao. Mogao je to prepustiti nekom drugom. Ali, ostao bi bez vlasti. A kako će Alija bez vlasti? Svi tipovi koji su iz Srbije i Crne Gore doselili u BiH vole vlast. Oni samo imaju muslimanska imena i ništa drugo bosansko.