Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza Memisevic iz DFa otisao sa SDA a nedavno ovako pisao po fb “Stranka je dobila jasnu poruku građana da nam nisu oprostili koaliciju sa SDA kao ni snishodljivi odnos prema greškama koje je SDA pravila”
BOJKOT MANJA PEKARA !
@Wolflair SDA botu dosadni koji god clanak otvorim ti imas komentar odmori malo zasluzio si sendvic i dvojni c
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Enisa Spahić. Nikad mi nije bilo jasno da ljudi koji vode NS nisu vidjeli da je to jedna papanka koju je gladan k....pravio
Nije bio zvanicno tu, al’ Asimov koncept zivi. K’o u Kumu kaze podlo Konaković. Znamo da je Asim bio najbolji drug neobrazovanog, tupavog i glupavog blebetala, radikalnog Dine Konakovića koji ga je po metoda!a "ko u kumu" postavio za Predsjednika Vlade Kantona Sarajevo i koji je za Dinu završio DIF, bez polaganja ispita sa upisivanjem ocjena u index a sada taj podli lażov Konaković napada Asima kao njegovog najboljeg pomagača. PODLO!
Respect za Enisu hrabru vijećnicu koja se oduprla lopovluku Kojovića i glasala protiv ultra vjerske skupine NIP kao i njihovih privjesaka. Za Memiševića i nije čudo, smeće od čovjeka
LICEMJERI! KAO ŠTO ZNAMO, izborom za predsjedavajuće Općinskih vijeća Stari grad, Centar , Novo Sarajevo i Ilidža, gdje tzv. Četvorka ima većine grubo je prekršen Statut ovih općina, a vijećnici Četvorke nisu najavili da će konačnu riječ o svemu u ovim općinama morati dati i sud. Vijećnici Četvorke nisu tada napustali sjednice jer je njihova skupštinska većina pokazala da ne poštuje osnovne norme parlamentarnog ponašanja.
Sta ti pricas Dinokio, pa i tvoji su sa SDA u Gorazdu. Joj majko draga pa ti ogromni manipulator. Pocisti malo ispred svog dvorista pa onda tamo tudje cisti
bolje i efendic nego nastavnik difa a tu su negdje sda i nip radikalna mafija
@BatonDezitijatB1 naravno da je bolje da bude frajko koji je usmrtio pjesaka i pusten na slobodu
Smece jedno jesil ti trebao formirati vecino i ako si izgubio gnjido.
Ima li veceg ponora od ovoga
‼️ Pozivamo sve medije da istraže KOLIKO KOŠTA GLAS Aljoše Čampare? ČIJIM NOVCEM JE KONAKOVIĆ KUPIO ALJOŠU? I DA LI SU GRAĐANI/KE UPOZNATI SA OVIM I DA LI TO ODOBRAVAJU?
Povlačenje ne podržavamo
Ne mora da znaci da je podmicena, svako normalan bi podrzao SDA u Opstini Novi Grad. Do sada niko nije ovoliko ulagao i brinuo o opstini. Pusite ga komunjareeeeeee SDP, Nasa Stranka i vas bivsi nacelnik Damir Hadzic.
‼️ Pozivamo sve medije da istraže KOLIKO KOŠTA GLAS Aljoše Čampare? ČIJIM NOVCEM SE ISTI KUPUJE? I DA LI SU GRAĐANI/KE UPOZNATI SA OVIM I DA LI TO ODOBRAVAJU?
Vecina u O.V. jeste bitna da kontrolise rad nacelnika u postupanju koja se ticu opsteg interesa stanovnika te Opcine.(Znaci kad se vrte veliki novci). Ali za pojedinacne interese obicnog gradzanina,bitan je karakter nacelnika, jer on imenuje strucne sluzbe.Sluzbenici tih sluzbi sluze svojim licnim interesima(cast izuzecima),umjesto da sluze (sluge) svim gradzanima. Isto sam tesko ili nikako ostvarivao svoja prava i kad je bio Damir Hadzic(SDP) i sad kad je Semir Efendic(SDA).
Kad to uradi Enisa polupismeni kerovi joj pauju mater. Kad to uradi dezerter Aljoša koji je rodjen u službenom autu i nije ni izašao iz njega onda je on heroj. Grade Sarajevo, kakvi su te papci naselili. Pravda je konačna! 💚
Enisa fino izgleda, ko bi reko da je jeftina droca.
Efendić odradio Enisu, isto kao što je Konaković odradio Aljošu i izbacila četvirka u SA kantinu pobjednika. Svi ste vi ASIM !!
Gadura!
@ganciifinci BOJKOT MANJA (Manjača) PEKARA