Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde pitajte jos malo pa da krenu ti apsolutno neophodni protesti
Put pacijenta ostane jasan čim se pokaže plava koverta,
@HuseinKapetan10 Ja ne idem na proteste koje će organizovati četvorka jer dvije od četiri stranke "opozicije" (NiP i NBL) za predsjednike imaju donedavne dugogodišnje članove SDA koji su bili uhljebljavani na raznorazne pozicije. Napustili SDA jer su shvatili da je bolje praviti svoju mafijašku porodicu... ovaj stranku nego biti dio tuđe. Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo ekskluzivno objavljujem put pacijenata: "Samo ne može na Klinički centar".
Mario sigurno radi sve u interesu gradjana i tako ce i nastavit
Cetvorka lafo sad radi za gradjane,bili ste vlast sta ste uradili po pitanju icega?
Velika podrška premijeru Nenadiću
Svaka cast gos. Nenadicu...
Podrška za Nenadića
Podrska za premijera Nenadića 💪
Podrska za vladu, nenadića i sbb
SAMO REVOKUCIJA!
OD SUTRA SVE PACIJENTE SALJU U OPCU BOLNICU DOK OVI NA KOSEVU NECE NISTA RADITI SVE SE RADI DA UNISTE OPCU BOLNICU I DA I ONA DODJE POD RUKE SEKE I DA SE UNISTI KAO.KOSEVO
Logicno da napadate Nenadica jer je sposobniji od vas.
Zar ova pitanja treba da se postavljaju premijeru Nenadiću!? Što se tiče zdravstva o tome odlučuju drugi zato njima treba postavljati pitanja i njih kriviti. Podrška premijeru koji se bori i trudi bez obzira na ovakve stvari.
Podrška gospodinu Nenadiću.
Ljudi, procitajte sve komentare i sve ce vam biti jasno. Podijelili su nas sada u torove i osim onih nacionalnih. A mi i dalje poslusno i zdusno navijamo za svoga "konja za trku". Njima ce SVIMA biti dobro, sve dok se mi ponasamo kao politicki predskolci. Malo je njih, skoro nikako, koje je briga za nas. A mi se skoro bijemo za i radi njih.
a i ove cetvorke prvo za budjet protesti pa kad se vudzet usvojio svi digli ruke oni spustili i kontriraju sadasnjoj vlasti isti djavo je sve jedno ili drugo
Ovo je pokušaj diskerditacije vlade SK i Premijera Nenadića. Premijer uliva povjerenje i većina građana kantona mu vjeruje. Premijer dobro zna šta radi.