Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da krene nesto na bolje, mozda ova cetiri covjeka nesto dogovore,moramo biti optimisti.
Očekujem da ce dogovor danas biti postignut, pa da poslije nove godine vidimo pomake, mada priznat moram vlada Fbih je zaista uradila mnogo toga za građane, samo da ih drugi ne opstruiraju islo bi ka boljem
E da hoće više Osmanagića iz žerljeznice smijeniti.
Jel dosta ovog SDA - KLIX.BA portala... pa cujte sastanak cetvrke, a Lagumdzijina samo slika? gdje su ostaliiiii
Budimir jucer pokazao da je krsio Ustav, nadam se da ce SDA i njihovi ministri isto pokazati, i povuci se iz fotelja. ako su im drage fotelje, neka ih ponesu sa sobom kuci, samo neka odstupe sa pozicija
ma čim ne vidim ove iz sda na sastanku ja se odmah nadam boljem, jer nas oni vec 20 godina tjeraju u propast!
Sta god da se vi dogovorite, pa makar bilo i najbolje za drzavu, građane oni ce to sabotirati, kad su se usudili budzet da ne usvoje sve ce!! Ali svakako da trebate da se trdutie i radi, narod ce to znati cijeniti!
Sastanku "četvorke" će prisustvovati lider SDP-a BiH Zlatko Lagumdžija, Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić, HDZ-a BiH Dragan Čović i HDZ-a 1990 Božo Ljubić. Razlozi zbog kojih ja vjerujem u neke pozitivne dogovore i pomake,jeste sto medju ovim ljudima nisu navedeni oni koji uvijek opstruiraju i koji samo zele da napune svoje djepove,a za gradjene bas i nebrinu ..
Pa zasto SDA ne moze biti opozicija kao sto je npr. SBB bila. Konstruktivna opozicija
Učesnici sastanka ocijenili su da danas u Mostaru teško može da dođe do rješenja problema u FBiH, ali da bi mogli da budu postignuti izvjesni pomaci u tom pravcu. Pitam se dali se ocekivalo da se u jednom sastnku rijese sva pitanja?Idemo lagano, ali sigrno..
Nema Tihica. Ocekujemo pozitivno nesto sa sastanka! Dosta je bilo Sulje!
Da ce nam bez SDA krenuti na bolje.
Mislim da ce biti pozitivnih pomaka jer ipak nije SDA koja tu koci sve vec 17 godina u vlasti...
Drugovi moji nema nama fajde i dobrog zivota dok lopove ne skinemo sa vlasti! Koji smo mi mazohisti, to je za nepovjerovati, mi 17 godina gledamo kako nas pojedinci kradu i caste se našim parama i džavom kao parčem kolača! DOSTA!!!
''Cudna jada od Mostara grada, sve od rata pa evo do sada. Bol boluje prelijepa SDA-HA, bol boluje nikom ne kazuje. Kceri SDA-HO i rumena ruzo, kazi neni sta te boli duso. Mene boli i srce i glava, Dragan s Tihim vis' ne razgovara kakav Tihic Rzav ga odnio, zbog njega je Mostar ogolio.''
Juče čitam u Avazu da je Fahro odlucio svaku svoju ministarsku plaću dati za Granicnu policiju BiH, i za 12 mjeseci od svoje ministarske plate će im donirati 60 hiljada maraka. Moram priznati da sam oduševljena ovim potezom.