Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ba vise ili istupite iz stranke ili prestanite smarat s tim najavama isto spanska serija
Istupili bi oni iz stranke, ali znaju da bez SDA nema keša...
BRAVO OTPISANA CETRI IZDAJNIKA,TAKO POMAZETE DODIKU MILI DA UDZE U VLAST,PA NEKA NEKO KAZE DA NESARADZUJU SA MILOM,SEPIC I BANDA IDIOTA,FUKARA@magarac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki zaseok ce imati svoju stranku...
Zna se ko su oni, svi su hajrovali od SDA i sad im nesto nije uredu jer nisu dobili unutar stranke pozicije. Sepic je puno toga izgubio pa mu sad stranka ne pase. Vidjeli ljudi da je proeuropski mudroser, malo malo i ode u Brisel. Ne ide na kafu sigurno.
Hoće li se ikad ove stranke početi baviti svojim poslom na pozicijama za koje su dobile mandat ili vječito same sobom. Zaboli me i za ovoga i za onoga!
Bojim se da ce ovoj tojici cetvrti,Sadik A.,zabiti noz u ledja,cka'pi je to
da u SDA treba promjene tu nema dvojbe ali ucjenama cisto sumnjam da je to moguce, podsjeca me na vrijeme komunista diktad i ucjene. inat kod balkanca je veci od nacionalnog interesa. BiH trebaju jake, perspektivne i gradjanske orijentacije(partije), dijeliti partije u vise OUR- a je ravno samobistvu, unistavanju, to je nesto kao plemenske zajednice koje se nikad ni o cemu dogovrile nisu. ali to je odraz drzave na zalost.
Hjoj ovog šepića govnara. Mrš jade iz Sarajeva
@Cavadiini, koje droge koristis? dali vi uopce imate mandat svojih glasaca da osnivate novu stranku? mjesto poslanika se ostavlja individualno a ne u ime glasaca, na tom mjestu docit ce novi poslanik odabran od glasaca. znaci raskomadati zasad najvecu partiju cisto sumnjam da je to patriotski cin u ime glasaca! konflikti se rjesavu unutar partije tu pokazes znanje i umjetnost za promjene a ne raskomadanje. raskomadanje su svi gubitnici, zar se nije nista naucilo od DF.
Mater vam hebem treba vas sve smaknuti s vlasti i sve dozivotno zabraniti da se bave politikom.
U početku imao sam simpatije prema ljudima koji su podigli glas za demokratizaciju stranke kojoj pripadaju. Kako vrijeme odmiče, ovim kalkulacijama bacaju sumnju da samo žele bolje pozicioniranje u stranci, otupljuje im raniji zahtjev, gubi smisao, kao da ovim javnim pritiscima žele iznuditi sastanak s SDA-ovom komisijom što prije. Od državotvorne priče, do klasične unutarstranačke.
Nisam pristalica SDA, ali ovo je cist pederluk...
Ma ovo vise stvarno smjesno! E hajde osnujte jednu Tea Party a oni iz SDP-a onda jednu Coffee Party i tako redom ..
Drugi, s lijeva na desno, bulji u sike od g-đe Pandurović.
Hoce svi supci da budu glavni,izdajnici.....
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU !
PROPO.
maaaaaaaaarsss svima!!!!!!