Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brzi su nema sta.
Ovo nije vijest ni novost. Ovo je bilo i proslo prosle sedmice.
Ažurni su.
Trebalo se pred zgrade gdje zive ovi sa vlasti ici i protestvovat
Umjesto da se zapale kuce, tornjevi itd. ovih gu*onja na vlasti i da ih se zaplasi na razne nacine, narod popalio zgrade vlade. Na kraju ce gu*onje samo dobiti nove kancelarije i namjestaj.
U bosnjacko-baliskom-entitetu vec vlada Anarhija,nema zakona, kriminal legalizovan, jos kad im posalju iz Srbije 50.000 migranata tek ce nastati haos
Šta seljadija zna šta je protest.
Bosnjacka posla,nista nisu bolji od imigranata
mi cemo se pripojiti Srbiji a Bosnje ostadose u 23% rezervata 😁
Pa u srbiji su ti manje plate nego u federaciji ..da ste pametni pripojili bi se u jednu drzavu BIH bez entiteta i federacije i svima bi bilo bolje..al ocito vam je prece nacionalista biti nego imat bolji zivot
Jedva cekam dan kace se proglasiti drzava 18,7% Djalajlabad, pobicetese od besa u tom jadu
Za ovaj,,vandalizam,,morao je,,tornjak Scepo ,,odgovarati. Da nije Tadicka,,vrsiteljica duznosti glavnog tuziocs,,do ssd bi to bilo.nigrace se vatrom i oko,,tornja,,. Polako.