Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF se nije pokazo nista bolji od ostalih
Zaradjujuli stranke na tim transferima...? :)
@veni oni zarađuju kako god urade,a crveni karton niko ne dobiva
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
gasi stranku, motaj kablove :) ovih par sto su ostali uz Željka nek pređu u SDA :)
SDA i SBB su javni kriminalci, a oni iz SDPa su onako podmukle SDAovske pudlica, a oni iz DF su zbunjeni SDPovci
Pametna je NS sto ne ide u ujedinjenje sa DF-om i SDP-om,iskompromitovali bi ih odmah,eventualno GS i NS bi mogle zajedno funkcionisati,sve ostalo je ljigavo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAD MI DF TEK IZGLEDA PRIVLACNO JER GA NAPUSTAJU SVI KLOSARI KOJIMA NIJE OBECANA POZICIJA NA NAREDNIM IZBORIMA. TESKO MI JE RECI JER NJEGOV NIKADA NISAM BIO FAN ALI ZELJKO MI JE SADA PUUUNO PUUUNO BLIZI OD SVIH OSTALIH. E JEST BECIROVIC NEKA MARKA SVE MU BABO I ZELHKO RIJESILI POSLIJE KUPLJENIG FAKULTETA PRVI POSAO SAVJETNIK PREDSJEDAVAJUCEG I SAD BI JOS I VISE. FUJ KOLIKO SMO MI GLADAN I BEZOBRAZAN NAROD
Svi vidite da vam se stolice izvrcu, gdje god ima direktor iz SDA mozes kupiti diplomu posao sta god hoces bubreg a bogami i dzigeru. Lopovi svjetske klase.
Još malo, pa će svi članovi DF-a imati mjesta u skromnom stanu Željke Komšića.
Raspalo se rimsko carstvo, a da se ne raspadne DF. Molim vas. Pa ja vas molim...
Je li iko ostao u ovoj stranci?
Ostali su još Željkan i portir mada se priča da će portir prijeći u SDA.
Kupio SDA jeftino da dignu ruke za akcize. Rasadnik SDA.
e moj željko....
Najsmješnije će biti kad Željko podnese ostavku.
@prviposljednji +
Ma hajte molim vas :) :) :)
Rusi bi reil RASPISOJ
Željko Komšiću, simatični druže, oni koji su ti krojili DF sada te raskrajaju, idu izbori oslabljen SDA, SBB vrebaju na sve strane, žele ljevicu prikazati kao nemoguču misiju u BiH. Podržava ih i HDZ BiH her ljevica je upravo HDZ-u največi neprijatelj i u prošlosti i sadašnjosti i budučnosti. Postao si lutkica kojom se razara mogučnost građanske BiH. Gasi svjetla, motaj kablove i vračaj se u SDP BiH pa makar i portir u SDP-u.
Raspade se DF kao Mirzino Jato :-D
Ovaj DF je stranka za kupovinu papaka. Iako sam kladio na 1,05 kvotu da će Hanka Vajzović biti kupljeni papak za usvajanje Zakona o akcizama, ipak je njen stranački kolega Damir Bećirović bio brži i postao sretni papak. Čestitke gosp. Damiru Bećiroviću u moje lično ime i u ime SDA, SBB, HDZ i SNSD koalicije.
DF ŽK je pukla ko truho kauč.Nema tu popravke jer su se svi politički resursi poodavno potrošili i toliko izofirali da više nema ko da nasjedne na njihove nekakve opće fraze i floskuletine, koje su neprestano dolazile iz ove stranke koja je bila godinu dana u vlasti i ništa nisu uradili, ko ni Željko za 8 godina mandata u Predsjedništvu, gdje će biti zapamćen kao lik koji je svojim oportunim djelovanjem ujedinio Hrvate u BiH na čemu Ćović danas živi.
SDP udara reket.