Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo kloc moze da glasa za ovog bandita,fol on ne zna turkovica...jade jadni
Ja ne znam koiko glup i zatupljen moras biti da glas das ovom levatu!! Na njegovom portalu nisi u mogucnosti ostaviti komentar ako se iz njega moze izvuci biko kakva negativna poveznica sa vladarom ! Stok.a stavlja cenzuru na sve. Pa u PM nije ni dosao na vlas a cenzurira. Mogu misliti kakve bi informacije dobijali nakon izbora. Sto.ka nepismena !
Užasan je....malo mu bilo i zatrebalo mu još akoBogda,ali za čega????
GDJE NESTADE ONA FAHRINA SBB REKLAMA SA SAX-A, JELI BA UREDNICI.
Fahrica je samo vrh ledenoga brijega. Dole ispod vode se samo naziru, Iseniji, Keljmendiji, Gašijevi, Turkovići i ostali. Fahro pliva gore na njima i pere se svetim vodicama ko nevinašce. Kad se njegovo klupko počne odmotavati, ni Sanader mu neće biti ravan.
Đe ja gazda Fahri ona Šejlica sada što je svakom slagala nekakve ironične face na TV emisiji. Možda je i Fahrica kupio apartman negdje u Moskvi, zlu ne trbalo, vidi kako je prošo mu kum Mišković. Ja jada i partije i uspješnog čojka Bože sačuvaj.
E MOJ TUZLAK, URBANA RAJA KOLIKO TOLIKO ZNA O OVOM MAFIJASU KO JE I STA JE, NEGO MI ZAO OVIH NAIVNIH U MAGLAJU, BREZI, VARESU I SL. STO CE POPU-SIT FORU. STA CE BIZNISMEN U POLITICI ??? DA ZARADI PARA ETO STA !!!!!!!
Iz čijeg je šinjela ispao Radončić i \'\'Dnevni Avaz\'\' u oktobru 1995? Iz Alijinog šinjela došla hedija milion njemačkih DM. Ko je uništio \'\'Večernje novine\'\' 1999? SDA. Ko je vršio distribuciju \'\'Avaza\'\'? SDA. Ko je obezbijedio automatski tiraž \'\'Avaza\'\' u FBiH? SDA putem pretplate u 100 opština u FBiH i Vojsci FBiH. Čiji su direktori državnih firmi morali reklame davati u \'\'Avazu\'\'? SDA direktori. Kome je \'\'Dnevni Avaz\'\' bio od 1995-2000 i 2002-2009 medijska logistika za advokatisanje bošnjačke političke mafije SDA-SBiH? SDA-ovcima. U čijoj je kući sklepana banditska koalicija SDA-SBiH u januaru 2007? U kući Fahrudina Radončića! I šta sad zeleni, dok je \'\'Avaz\'\' čerečio Lagumdžiju 8 godina, montirao afere \'\'Državni udar\'\' i \'\'Reket\'\' ćutali ste i dobri ste bili sa Gusinjaninom. A sad kad je u \'\'Avazu\'\' Lagumdžija postao \'\'gospodin doktor Lagumdžija\'\' sad ne valja! Ponavljam, samo je od Radončića gora SDA koja ga je napravila!!!
TO JE TVOJ PRATIOC!!!! http://www.radiosarajevo.ba/content/view/33895/304/
Da li bi cestitao i da je tvoje poslovanje pod istragom?! Odakle Avaz, odakle tornjevi...?
NE MOGU DA VIJERUJEM DA VIDIM SVOJIM OCIMA REKLAMU SDA. NA SARAJEVO X PORTALU.
E sad bi mogao i Zijo usta otvoriti i lanuti koju o gazdi FaRi,.. Klupko se pocelo odmotavati,..nadam se da ce i Keljmendi brzo u bajbok u visegodisnju posjeti Zenici,ionako je stalno tamo kod svog jarana Nasera K,.. Naser K je odavno ahbab sa gazda fa\'rom,... SVE U BAJBOK!!!!!
Ova izjava odaje onogat ko ju je napisao da se uplasio da ce ga svi povezati sa ovom uhapsenom bandom. Naivno su se sami odali. Sta se moze, jos su politicki neiskusni...
FOL FAHRO CESTITA ZA TURKOVICA... A KLADIM SE DA SU BLISKI JARANI...STA CE RECI SEJLA JUGO (TURKOVICEVA SUPRUGA A AVAZOVA NOVINARKA) FOL FAHRO NIJE POZNAVAO TURKOVICA A OVAJ VISI U AVAZUSVI SU KRIMINALCI U NEKOJ VEZI SA FAHROM...KAKO TO... NIJE SLUCAJNO
Ne čačkaj mečku u p...