Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu, samo domaće forsirati !
SRBIJA SMRDI DO TOKIJA
a to mi imamo ceste?
Samo naprijed i nastavite ovim tempom. Mozda i bude nesto od ove drzave.
Trgovački lobi za uvoznu sol je dotučen,stejran u ćošak,treba ga sada samo u tom ćošku doizgaziti,majku im j.em,Tuzla(BiH)puna soli ko šipak a oni bi da nam prodaju sol,dosta je takvih primjera,drugi je voda,obična i mineralna itd itd. Odličan potez vlade.Kapa dole.
Pa bilo je i vrijeme dosta nam je onog Egipatskog šljunka što nam je uništilo vozila i odozdo i po haubi , napokon i gospodinu M.P. iz SDA neko da stane ukraj , ...
Ko nokia mamu ti J.eB.e.M
samo da ih ne iznenadi snijeg u decembru
ili ce bit tuzlanska ili je nece biti !!!!!!!!
To mora da su vasi portalsko-jevrejski lobiji progurali, boga mi! ;)
Dzabe nama sol kad u glavi imamo biber.
pošto ovaj gore očito nije u toku, Tuzlanska so je itekako kvalitetna, te se izvozi za više zemalja EU.Meni je drago da upravo kvalitet dobijamo a ne nešto što će nam uništit ceste.Svaka čast, samo naprijed
Ova slika je totalno neprimjerna ovim danasnjim vrucinama.
Vidi se u proljece po cestama koliko soli a koliko kamena bude u mixu za posipanje...
Pored ovog pozitivnog poteza skontali su još da je dovoljno jednom izvaditi rodni list, nema potrebe da se isti vadi svakih šest mjeseci (ovo je za slučaj konkurisanja na oglas za posao i sl.). Boga mi kao da smo se svakih šest mjeseci ponovo rađali i umirali. Da je još skontati kakvu zvrčku za vodu, duhan, brašno, mlijeko i ulje bilo bi ekstra, ono da lupe neke namete ili da zadržavaju te proizvode na granici, lafo inspekcija ovo, ono :) Nije loše, samo naprijed :)
ova so ce se naci i na mojoj trpezi... jer nema pure bez tuzlasnke soli