Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nick je poruka svim režimima, svim sistemima koji žele apsolutnu moć ali i ljudima koji su podčinjeni tom sistemu! Zapamtite CrnB0mbarder...
Jedini ministar koji nesto radi
Udri muški Jusko!
SBB kadar, samo naprijed.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma sitnica, 3 milijarde i to u 2 smijera! Da nam mogu lakše i brže doći tenkovi, ne znam šta bi nam još drugo trebalo iz Srbije?
kolko ruke, a kolko materijal?
da hoće više oktobar proć...
Pravite vi put bolji prema Krajini,ljudi su odbranili Bosnu.A prema Srbiji treba put zatvoriti.To je gamad,kod mene u kuću neću Srbin dok sam živ.Lijep pozdrav iz Konjica
sa ovakvim ministrom i ima nade za bolje sutra samo naprijeed🍀🍀🍀💪💪💪
Sto se ovi iz sbbpodigli ^^ pa da nema sda nebi ni Turci ni nvestiral! a da ne govorim za Arape
Ljudi, pocnite vjerovati djelima, a ne studijama izvodljivosti...
Koliko je SBB angazovao ovih jeftinih i polupismenih botova sa nekim providnim i priglupim komentarima, koji ce sa svojim doprinosom se samo mogu ogaditi nekim potencijalnim biracima ako ih osim njihovih uhljeba ikako bude u ikolikom broju.
Ajmo pravit cestu da se povežemo sa vlašinama... Juhuuu! Umjesto da im tenkovi dofuraju za 3 dana, eto ih pred Šeherom za 3 sata! Eeee moje budalaste Bošnje!
svaka cast ministre na radu i trudu, ipak si ti postavljen na ovu poziciju da radis a ti i radis posteno i odgovorno, ovakvim nacinom jedino se moze napredovati
Ministre svaka cast, dokaz da SBB i njegovi kadrovi vode ka svjetlijoj buducnosti!!!
ovaj covjek izgleda tako spospban. Ko zna gdje bi bio kraj njegovim idejama da nije imao konstantne opstrukcije od strane SDA nehljebovica!
TO SEBIJA UŠTEDI ZA DVA MJESECA
Trebaju se i ostali ministri ugledati na njega. BRAVO!
Zna čovjek sta radi, koristi na pravi način poziciju koju ima.