Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2003 godine kaže meni jedan Srbin iz Višegrada na moje pitanje ima li ribe u Drini, kaže ne jedemo ribu iz Drine zbog toliko mrtvih bošnjaka koji su bačeni u Drinu. Čovjek je regularan i u ratu zamalo su i njeg ubili jer je bio protiv nasilja.
Bosnjaka malim slovima, srbin velikim pu majku ti tvoju posred usta regularnih
Sta mislite ko je bacio ove aviobombe, kao i vecinu onih koje su u to doba po Bosni zavrsile?
Nije Šćepan Šantruček nego Štjepan Šantruček papci nepismeni , u českom originalu napisano : Štěpán Šantrůček .
Ja mislio opet se chetnici postrojili u Visegradu
Čeh Šćepan,joj klixE brate🤣
Svaka cast
Kinezi i rusi nam doniraju vakcine,di caprio brine o planinskim jezerima,cesi nam ciste rijeke...ko nas nezna reko bi jaci smo od svice
Jel bio i 8.on zna engleski...
Vodite Solaka lopova da ih na dah izroni,i žirokopterom preveze u drzavni zatvor
Ni ronioca nemamo,moraju iz Ceske doci😫
skupo im placat ronioce lakse da se izjadaju i da dobiju na milostinju kao i sve a pare koje su tu trebale da idu idu politicarima u dzepove... Treba krast drzavu dok je jos ima
Češki ronioci hahhahahah
Češki ronioci hahhahahah
Za objavu o jutrošnjoj bombi u Pofalićima komentari isključeni nakon kritika čitalaca na vlast KS zbog nesigurnog grada. Eto nove vlasti u Sarajevu i toliko o slobodi kritike.
Dabi da je slozilo
Čuj naziva za narod 'Srbi'. 😂😂😂