Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome ba mi da objasnjavamo!? xD
objasnite sada Česima da 1980 tu nije bilo granica ,kada su oni mladi bili , a da sa približavanjem Evropi u skladu sa evropskim principima , BIH i Crna Gora posebne države sa strogo čuvanom graniocom , hhehehehe , objasnite im da su Crnogorci i Hercegovci posebni narodi ops Bosanci i hercegovci .
ako vec imaju ceske pasose, znaci da mogu sasvim normalno uci u bih - zasto bi ulazili ilegalno? nisu im nista ilegalno nasli. nedostaje motiv.
vratiti u bugarsku!
U Trebinju sreli ceske turiste koji su zalutali, i normalno ih zatvorili u logor. Ko u Trebinju, stas...
Ljudi zalutali, nisu informisani da u europi postoji zemlja čije su granice zatvorene i da postoji nešto što se može okarekterisati kao ilegalan prelazak granice. Ti česi mogu stići do portugala kuda hoce niko ih neće uhititi zbog toga.. Ali bosna je posebna, ona ima granice :D
ma zalutali ljudi...
zar postoji IKO ŽIV na ovom svijetu ko želi da uđe u ovu nazovidržavu a da ga ne tjera velika nevolja?
Cheh je Chehu Slovak
E necete vi iz EU lako u Bosnu. Mrš nazad u svoj bjediluk.
ovih Ceha ... nemere se zivti od njiha!
ne moze se ziviti od ovih Ceha! ilegalno predju granicu, pa onda vriste azil azil, pa se onda prijave na socijalu, a mi budale placamo im sto leze i ne radu nista! i jos se onda kote, svaka cehinja po petero djece! nisam rasista, ali smatram da sve ove Cehe treba protjerati iz Bosne!