Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ukazao se još jedan ublehaš i kvazistručnjak kojeg je promovirala rahmetli lopovska Stranka za(grabi)BiH.
@banKuIin345 Sero ?? Što ti staru u prkno dero ?
@Otpor ni procitao nisi bolesnice. Covjeku je svaka na mjestu.
SVAKA ČAST ZA GOSPODINA CERU MUHAREMA !
KAKO JEDNA DRŽAVA OTIZNAJE DTUGU DRŽAVU? TAKO ŠTO NASRAVLJA AGRESIJU NS TU DRŽAVU, NEPOŠTUJUĆI JE , HRVATSKA VODI RAZGIVORE SA ENTITETIMA , OPŠTINAMA, MJESNIM ZAJEDNICAMA. UZP NEPRESTAJE SA RAZNOM VRSTOM OMALOVAŽAVANJA BIH. FUJ STOKO JEDNA .
KAKO JEDNA DRŽAVA PTIZNAJE DRUGU DRŽAVU?TAKO ŠTO NASTAVLJA AGRESIJU NA TU DRŽAVU , NEPOŠTUJUĆI JE, HRVATSKA VODI RAZGOVORE SA ENTITETIMA, OPŠTINAMA, MJESNIM ZAJEDNICAMA.UZP NEPRESTAJE SA RAZNOM VRSTOM OMALOVAŽAVANJA BIH.
expert za drzavnu imovinu? ovo je neki alpha male medju drzavnim uhljebima, nesto poput gandalfa za pitanja drzavne sise
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Germiona.ml
TO ŠTO TI TRAŽIŠ ZA JEDNU NOČ , MOŽEŠ NAĆI U ŠKUTORIJI , TAMO SU .
sve tajkune pobit i gotova prica ja bi ih pobio sve kao sto su pobili pse po ulicama
Руси те зими греју гасом јаране!
Pročitati do kraja i s razumijevanjem!!! Sve tačno!!!
Svi se grabe, a Bosnjaci su se kasno probudili, ostalom sam gole guzice.
Sta se ima stiti RS? RS je entitet dogovoren dejtonskim mirovnim sporazumom, bez RS nema ni dejtona niti ima BiH u danasnjim granicama.
tako je tada BiH ima u vjekovnim (sa djelovima htvatske srbije i crne gore) :))
@lale gator za vrijeme tih vjekovnih granica vi islamizirani vlasi ste bili u rumunjskoj i dio u turskoj. tako da moze ta vjekovna granica cim vi spakujete poturcene kofere, stavite fes na glavu i odleprsate sa svojim arapskim imenima i turskom kulturom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
STARA SEOSKA VARALICA IZ STRANKE ZA BIH.
Znam čovjeka koji je imao kuću u Dubrovniku. Poslije rata, Hrvati krenuli da mu konfiskuju kuću. Čovjek tražio povrat imovine, oni mu rekli da on nije građanin RH i da nema prava na povrat imovine jel da bi posjedovao imovinu mora imati državljanstvo HR a ne pišljivo BiH uz podsmijeh su mu konstatovali... A onda je čovjek izvadio američki pasoš iz džepa i stavio im na sto... Ujkanima se osmijeh obrisao iste sekunde. Dobio nazad svoje i još donaciju za restauraciju.
prvo, privatna imovina i vlasnistvo se ne konfiskuje, ne konfiskuje se niti javno kao sto ni ovo nebi da su 30 godina placali porez i ulagali u objekte da ne budu sigurnosna prijetnja i rusevine. lazi nekom drugom
@Administracija Konfiskacija, nacionalizacija ili eksproprijacija su u suštini različiti nazivi za jedan te isti proces koji ima cilj oduzimanje imovine privatnog lica. Imovina se oduzima samo zato što pripada BiH i ta će imovina preko "bubnja" doći u ruke onima istima koji su već poznati po mešetarenju i preprodaji tuđe imovine. Možeš ti "plaćati porez" koliko ti volja. Ako ti imovinu stave u proces eksproprijacije ili nacionalizacije, možeš samo ispratiti pogledom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mogu dodick i covic prizivati do sutra sda... sda je u govnima sad hehe