Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je bakir uradio u ovih osam godina za građanje osim što je trpao njihove pare u svoj trezor i pričao kako ima bosne iako je njemu bosna od marijin dvora do čaršije nama na vlasti trebaju ekonomisti koji će poboljšati životni standard a ne zatucani nacionalistički religijski fanatici koji prodaju maglu ovcama
nama treba samo oloh
@Obdareni tebi treba terapija olosu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma šta više kmečite. Most se gradi, a vi ga dudlajte. Neum je hrvatski prostor, kao i akvatorij, koji je u njegovom sastavu. A tu svakako niti će ikada biti luka, niti ova usrana tvorevina ima sposobnosti da je izgeadi. Ovo kmečanje muslimana je više smješno. Imate panonska jezera i jablaničko, pa gradite brodove. 😂😂😂😂😊😂
Neka porinu svoj nosač aviona u Miljacku.
Fekalije će nestat kad vi prestanete dolazit na naše more
Sta ovaj gdin Cero sve zna, sta je sve vidio i cega se nagledao! Od rahmetli Alije, Harisa pa naovamo! Nece da prica, samo radi svoj posao!
Kratko a jasno: "Što se tiče bh. imovine u Srbiji, još nismo ni otvorili Pandornu kutiju. Stoji ono što sam tvrdio, a tvrdim i danas - radi se prekograničnom kriminalu. To su najeklatantniji oblici snage i moći transnacionalne privatizacione mafije. To je sprega političkih struktura i tajkunskih elita",
Bakir Izetbegović je lažov
BiH je samo drzava na papiru, a ova gradnja mosta moj Cero to i dokazuje. Bosnjaci su izgubljeni u vremenu i prostoru, bez vodje, sve se svodi na licne interese uleme i politicara, sve klemptoman do klemptomana i masa laznih vjernika, a u Sarajevu od kantonalne vlade do VM BiH kkasicna PLANETA MAJMUNA. Fakulteti od Kobiljace, Kiseljaka, Doca, Travnika ce totalno unistiti obrazovni sistem sa masom polu pismenih kadrova nizasto, slicno je i sa nekim Sarajevskim fakultetima poput FPN
Kad čitam komentare bošnjačkih političara i stručnjaka te reakcije bošnjačkih komentatora znajući kakva je situacija na terenu, a to je da se most gradi na hrvatskom teritoriju, da je visok 55 m te prolaz ispod njega ostaje plovan za sve vrste brodova koje mogu ući u zaljev da se rješava problem prometa kroz Neum ne pada mi na pamet ništa drugo nego da Bošnjaci žele ucjenjivati Hrvate. Samo ne znam je li problem luke u Pločama, pritisak na Hrvate u BiH ili nešto treće.
dakle to sam i ja znao, dakle standardna šuplja priča plemenskih vodja koja se jedino fata na primitivni mozak neobrazovanog birackog tijela
BORIŠA FALATAR PREDLAŽE PREDAJU: "Moramo se pomiriti s gradnjom Pelješkog mosta!". Ode ovaj u zaborav prije izbora.
Kažu da pištolj ne treba vaditi iz futrole, ako ne misliš pucati. A to rade naši bošnjački političari. Ali, na stranu ta njihova falinka. Ipak se u podlosti i pokvarenosti ne mogu porediti sa Dodikom. Što se tiče reakcije zapadnih hercegovanaca, očekivano od sluga i dupelizaca Zagreba. Nismo skontali u ono vrijeme da je njihovo “ DA” na referendumu bilo u dogovoru sa Tudjmanom. Hercegovanci zapadni su ljudi bez časti i ponosa, ali nismo ih pročitali na vrijeme!
Da ti nije bilo Hercegovaca i njihova glasa "za", ne bi ti prošao referendum, BiH bi bila legitimni dio krnje Jugoslavije, a Arkan bi ti bio regularni šef milicije u Podrinju.Zapadni Herceegovci nisu ni sluge ni dupelisci Zagreba. Vladaju oni Zagrebom već 80 godina.
Hitno kod Erdogana da pošalje najveći turski brod i usidri ga na mjestu gdje treba graditi most.
Budi siguran da bi ti sutradan Putin i Trump stali na hrvatsku stranu i poslali svoje nosače.
@AhmedKosaca Rat košta svakoga. Svima upropasti posao, radna mjesta, zdravstvu i školstvu ne ostane ništa. A još manje svađati se sa susjedom zato što gradi na svome.
El Bake i Zvizdonja ponovo kasno i kilavo reagovali kao kod zahtjeva za reviziju presude protiv Srbije!
O čemu pričaju likovi, raznorazni analitičari?! Reakcije Bosne i Hercegovine su stopirane od strane secesionista iz hdz-a, a potpomognute srpskim strankama iz entiteta pi si, i njihovim čuvenim:" ne interesuje nas pitanje izlaza kod Neuma, jer nije u našem entitetu!!!" Još jedno stopiranje reakcije države od strane izdajnika!!!
Zašto bismo se mi Hrvati upuštali u bošnjačke megalomanske ratne avanture?Srbi su pametni, imaju dovoljno, šta bi gubili živote i trošili novac za Bakirov kalifat.
EU želi da se most što prije izgradi i tako poveže cjelokupna hrvatska granica pa tako kada Hrvatska počne primjenjivati Šengen ima željeznu granicu prema BiH koja neće nikad ući u EU. Srbija i Crna Gora možda ali BiH neće. Možda je tako i bolje jer će susjedi imati manji uticaj na politiku u BIH.
Ovako je bilo i sa Bakirovom revizijom tuzbe u Hagu.Ceka se uvijek da prodzu svi vozovi pa se tek onda vrsi rezervacija karata
Evropska Unija pokazala da nije zainteresovana za Bosnu i radi protiv Bosne jer je vecina muslimani. Evropska Unija je finansijer ovog anti Bosanskog projekta klojeg ce vjerovatno se morati rjesavati mozda i ratnim putem. NIko nema pravo da Bosni zabrani ili djelimicno onemoguci izlaz nam more.
'ratnim putem'...jarane, jos malo pa neces imati sta jest...o kakvom ratu ti pricas
@BulevarKompromisa ... Nisu to nikakvi Srbi I Hrvati, nego sluge i dupelisci Beograda i Zagreba koje inače interesira teritorija BiH. Zapadnohercegovci nisu ništa, to je ološ kamenjarski koji sanja o zagrebačkom asfaltu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)