Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obustavili ostale zdravstvene tretmane- znaci ovo sto nam se odbija za zdravstvo je bacen novac. Moramo zaraditi i za privatno lijecenje.
Vratite Solaka da nas dokrajci!
haj da ce oni sad nesto radit pa i nekako,al opet ce se kafica pit i govorit ce se nema lijeka za kovid
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vise se ne umire od raka,od infarkta sve smo podredili koroni??
@gooUser484838394855 a garant cekaju neke pare od EU ili WHO, sto vise mrtvih to vise para.
Vjerovatno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bitno je da djeca ne trebaju u skolu vec online nastavu i da ne trebaju van nastavne aktivnosti,bitno je da gradjani na otvorenom nosaju maske dok u kafanama rame uz rame disu doslovno jedni u druge.Gdje iole logike u mjerama?Ocito na vlasti su oni koji talasaju ljudima kao sa stokom.
Ovaj nesposobni idiot širi paniku smišljeno. Ovo je poziv vladi Federacije, da hitno smijeni ovog sluđenog Čerkeza, jer je izgubio kompas. Lik ne zna vise gdje se nalazi.
Mamu vam j....
Na ovo mjesto treba da dođe, vrsni epidemiolog, pulmolog, već ko, da bi se znao boriti sa tim. A ne ku.čev pomoćnik ministra. Lik bez ideje, sposobnosti ni hrabrosti da se upusti u to sve.
Na USK bolnice ionako ne rade. Nit se mozes naruciti za pregled, nit za operaciju. Zatvorili totalno i sad kao da oslobode kapacitete. Sta ce osloboditi kad ne rade od Februara.
Sve bolnice sem Sultanijine
Bošnjo sasluša sve što Krizni preporuči i nastavi po svom...u šetnju bez maski, u bašticu na kaficu, na šišu itd. Tihi bunt, sve provaljeno davno! Kada bi sutra bilo vakcinisanje 70 % bi komentarisalo - ma, zdrrrrrrrraaaaavo!!!
@shox ja i
kakve maske na otvorenom, dosta je više šuplje
Moji rođaci u Holandiji i Švedskoj nikako ne nose maske! Valjda je jasno da nije do maski. Za sve je kriv Krizni štab i njihova nestručnost!
eto kako ljudi umiru ne od korone nego zbog korone. Prestani druge lijeciti i lijeci samo "koronu", pa kad neko umre zbog nedovoljne zdravstvene brige onda kazu umro je od korone.
sve kapacitete neuropsihijatrije i sve bankovne racune otvoriti za 24 sata..ublehasi
Svi u funkciji Elene Chaushesku, kako je zove koalicioni partner njenog bracnog partnera. Dakle, ne pruzati nikakve usluge za koje uzimaju milione, a kovid pacijente primati na kasikicu. Samo one koju prodju cuvene "puteve" i procedure i prezive sve to
Klasično kršenje ustava i prava gradjana neko će odgovarati za ovo samo polako
@scaniaG1 da bi netko odgovarao, netko ih mora tuziti... a narod samo u nebo gleda...
Krizni štab se igra i građani će bojkootovati sve mjere na ovaj ili onaj način upravo zbog paušalnog pristupa. Jeli netko provjerio kako se sprovode mjere u organima uprave, firmama i na drugim mjestima. Naj lakše je umanjiti prava građana. Bolesne treba liječiti bez zadrške jer običnom građaninu je sve jedno od čega će umrijeti kad umire, dali od gladi, raka, povrede kičme ili od Covida.
Da je ovo urađeno u martu jos, uz angazovanje svih Lab u Bosni, lanac bi se davno prekinuo i ne bi se ovoliko panicilo. Te bi se moglo istovremeno posvetiti drugim pacijentima adekvatno.