Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ti hebem mater onako... Sve ste vi isplanirali i ponovo idete ka tome da na jesen sve zatvorite.
Sojevi se označavaju se imenima grčkog alfabeta, jer je Indija upozorila V.Britaniju da ne širi laži o postojanju "indijske varijante" virusa. Nakon toga su je počeli nazivati "delta varijanta".
Imamjestazapaniku,obrazuj se,to uopste nije garant.Pogledaj Britaniju
Cuj ovog ublehasa poltron obicni
on i zena mu se vucaiu po belisvetu dok se bosnjo pati u neum otic ovo leto
@Bog1 Zasuci rukave i zaradi, pa se i ti onda vucaraj gdje te volja. Al ne, ti bi da zaradis na nacin kao i on, pa si ljubomoran. Je**ga, onda spusti rukave i pravac u neku stranku, pa ti se mozda posreci. Al i tamo ima konkurencije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj bi dvije nacrtane ovce izgubio..ono nesta poziva..i ima obraza obracati se narodu..neka..odgovaracete vi za svoja nedjela svi prije ili kasnije..uhljebi neotesani a siva masa na nivou primata..
Zahvalite Vucicu sto nam je zivote spasio! 236.972 doze vakcina do dana danasnjeg! Pa cega se pametan stidi, nasi isticu kao wow faktor!
jedi vnago
Vjeruje u kUronu = neuracunljiv.
Što ne pozoveš institucije da u karantin stavljaju sve koji ulaze u BiH? Ne nastaje delta soj u BiH, nego se uvozi!
Što ne kažeš narodu, plačeniče, da je u Velikoj Britaniji najviše vakcinisanih i da je Delta pokosila uglavnom vakcinisane prema izvještaju Public Health objavljenom prošlog petka! Palahmudiš o vakcinama, i propagiraš nešto što je totalno neispitano na srednjoročne i dugoročne posljedice, neodgovorni bilmezu sa brnjicom
👏👏👏
moram pod hitno mijenjati nick
rekose samo dok se ne pojave vakcine su mjere pa mamu vam treba jbat lako je vamo kada ionako nista ne radite
Cerkez mozel jedna vakcina preko stele. Ove sto ste obezbijedili gradjanima. Ali prva serija.... neke zemlje idu 3 seriju koja stoka od vlasti
De nam reci Cerkez, jesi se revakcinisao u Bg i o cijem trosku si isao tamo...zanima nas obicne gradjane, posto ste nas VI primorali da i mi idemo u Srbiju na pelcovanje, samo o NASEM trosku, pa hoce li biti refundacije troskova, jer su ocigledno VASOM NEMAROM I NEBRIGOM gradjani morali opaliti do Srbije. Ili i to nije vasa nadleznost?
Bavi se vakcinama sta nas upozoravas nisi meteoalrm. Nabijem i tebe na ku.ac
Klošarsko majorizirano smeće koje bi držalo ljude još mjesecima pod mjerama. Bijednik jedan.
Jazavac jedan
jebhem ti celavu mhater sa tom maskom nemas drugog posla nego sluziti ghovnima u propaganfi i plasenju ljudi.Sve vam JEBHEM ODVRATNO
Da pitam usput Fortu gdje su obećane pare za zdravstvne radnike u Covid odjeliima.