Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti policijski sat koji nema nikakve svrhe, vratite publiku na stadione, dovrane jer svakako su nam soping centri puni, kafici krcat, jedno na drugom tako da ostalo nema nikakve svrhe...
@dd44 Policijski je dobar. Nema bagre na ulici pijane nakon 11. Ljepota.
@dd44 treba stadione skroz zatvoriti. Sluze samo za izivljavanje bahatih tkz. manijaka i pitara koji nemaju IQ veci od 10.
Njega kad vidim crijeva mi se oglase neprijatnim zvukovima. A rješenje za koronu je jednostavno: otvori sve, tretiraj je kao svaku drugu bolest, jačaj zdravstvo i gotovo. Normalan život u roku od 3 dana
Federalni krizni štab krši odluke ustavnog suda BiH. Ćelavog majmuna u zatvor !
Dozvolite posjete studentskim domovima! Starce svakako nema ko posjećivat, Da su nekome bitni, ne bi pod stare dane bili "sami".
U Njemačkoj je smrtnost gotovo 2% kod nas je broj umrlih nekih 4500 to znači da je u BiH broj do sada zaraženih negdje reda 200000 - 250000. Pa računate kako hoćete.
Zasto nema U BiH kupiti U Apotekama/ prodavnicama FFP2 MASKE ( U Austriji kosta jedna pola eura), Zasto BiH ne uvede ove maske, sta cekate? Sve sami clanci oko izbora u Mostaru i trka oko gradonacelnika, bas ce to pomoci oko Covid 19 nema sta.
Ako je neko primjetio cijena goriva se polako popela na 2.01km litar dizela. Ovi naftasi se prije zalili kao nemogu spustiti cijenu goriva jer drzava ima visoke namete. Koliko znam drzava je ukinula onih famozinih 30kf po litri goriva, pa je cijena spala na1. 60..eto koliko je to trajalo,sad opet ubiru ekstra profit. Samo svi na ulice i rusit bagru, ali ne rusit zgrade i auta, jer smo to mu kupili nasim parama.... Pored ovakvih i slicnih stvari, korona nam je najmanji problem.
Ko ce odgovarati za nedostatak vakcina ?
kantoni imaju pravo na svoje mjere, a ne smiju biti drugačije ? i sada im nije jasno što ljudi ne poštuju mjere.
Pad zaraženih zavarao mnoge, ali omogućene posjete najviše ugroženoj kategoriji stanovništva. Onima u staračkim domovima. I logika ima koronu...
Sad mi je jasno sto ima britanskog soja, hoce i ovaj sa veterinarskog sa omasti brk....
Čerkez, najveći lažov i veliki kriminalac u službi vlastodržaca!
svaka cast ovom nasem kriznom stabu FBIH ,mozda sam u pocetku neke i podcijenio ali sad vidim da sam bio u krivu. samo tako nastavite jos jednom veliko BRAVO na poslu koji radite.
Corona je zavjera. Taj virus ne postoji, probudite se. Nemoguće da je evo zima svom kraju, a da nemamo ni 1 slučaj sezonskog gripa. Ne dopustite da nam uniste nas način zivota. Ne prihvatajte, novo mormalno. Tu nema nista normalno. Ne prihvatajte prevaru u zavjeru za nesto, sto je kao dobro za vas. Nema tu nista dobro.
Do kad ćemo ruke prati, zna li šta?
Cerkez, ospem se kad te vidim, .... ti policijski sve redom
To Čerkezu ljubim ti jaja !