Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kako ocekujes da te neuk narod dozivi ozbiljno kad ministar zdravstva nosi netestirano i neprovjereno medicinsko sredstvo i naziva to maskom, a doktor specijalist mikrobiologije platnenu masku nosi ispod nosa?
@BHSTVARNOST20...e ta mi je "vrh vrhova"-PERITE RUKE!!...da se korona nije pojavila, ne bi se nikada ruke prale!!...Jarane, ko je naučio da se pere i da održava osnovnu higjenu..to uvijek radi..a ko nije i neće..nikada!!
a tu kate
Ma niste vi dobro treba opet da zatvorite sve jel pa da narod nema za hljeba.Lako je vama vi cete svakako zaradjivati,mislite malo na druge.Vi kazete koju recenicu kamera novine i eto vama para.Sta ce ostali narod? Idu ujuteu rano cijeli dan rade da zarade sebi dnevnicu 10/20KM vi da im uzmete i to malo sto imaju.Sram vas bilo Bgm
Gdje nestaju nase pareee hocemo pravdu
Koronu obrisite gumicom.
Što ste branili, branili ste. Ne smijete se vi više usuditi uvoditi nove zabrane, jer je i ovako stanje u zemlji na ivici pobune, što zbog korupcije, što zbog licemjerja kriznih štabova kao i raznih korona derneka od strane onih koji trebaju biti primjer javnosti.
Ublehe jadne bi da se proglasi a to što će ljudi ostati bez posla i što je već država doživjela krah sa prethodnim mjerama nije bitno. Jade jadne! Klix.ba jedno veliko medijsko zlo!
Dolaze BH drzavljanj iz Svedske i Njemacke gdje ne postoje nikakva pravila a ima mnogo vise zarazenih, nema smisla da se uvode restrikcije
Gle kriznog staba krv ti ebem
Stigao novi kontingent maski iz pimoci hoce banda da narod to kupuje
Hebo vas Čerkez, vama je kritićna situacija nastala u jesen 1991
Stigle donacije testovi, maske, rukavice, viziri, valja sad uzeti pare i rasprodati to. Analiza PCRa realno 70KM a oni uzimaju 220KM. Mrš
Nosite maske drzite distancu nemojte izlaziti iz kuca ubili smo vam proljeće moramo i ljeto .KOLIKO STE PLAĆENI DA ŠIRITE LAZI pOTPLATILI STE I DOKTORE DA SLAZU KAKO JE NEKA BABA OD 80 GODINA UMRLA OD KORONE A ONA UMRLA JER JOJ SUDNJI DAN DOSAO
ma dok ne dodje iz guzice u glavu napadat ce se Krizni stab...pa zahvaljujuci restriktivnim mjerama izbjegli smo talijanski scenarij ... popustili mjere da udovolje narodu, stoka se ne pridrzava.... zato ce nam se i gore stvari desavati zbog "doktora sa klixa " koji pametuju protiv donesenih mjera.
Mijenjam ovu ekonomsku situaciju (prouzrokovanu lopovskim političarima) za sto korona
Kolko li se ovaj zabac obogatio na ovome svemu bog sami zna